PRAVIDLÁ PROPAGAČNEJ SÚŤAŽE

v Súťaže

Tento dokument upravuje pravidlá propagačnej súťaže „Súťaž pre realitné kancelárie“ na portáli Nehnuteľnosti.sk. Pravidlá uvedené v tomto dokumente sú jediné a sú rovnako záväzné pre všetkých súťažiacich. V skrátených verziách môžu byť tieto Pravidlá uvedené aj na informačných materiáloch (napr. letáčikoch, plagátoch), v inzerátoch, rozhlasových a televíznych spotoch určených spotrebiteľom, pričom záväzné je vždy iba toto úplné znenie Pravidiel.

 

United Classifieds s.r.o., Prievozská 14, 821 09 Bratislava,

IČO: 50020161,

Spoločnosť je zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, Oddiel: Sro, Vložka číslo: 107298/B

 

PRAVIDLÁ PROPAGAČNEJ SÚŤAŽE

 

1           Názov súťaže: „Súťaž pre realitné kancelárie“ (ďalej len „súťaž“)

 2           Organizátor súťaže:

Spoločnosť United Classifieds s.r.o., so sídlom: Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 50020161, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, Oddiel: Sro, Vložka číslo: 107298/B  (ďalej len „organizátor“).

 

3           Začiatok súťaže a miesto konania súťaže:

Začiatok súťaže: 25. mája 2017. Koniec súťaže: 31. mája 2017 (ďalej len „čas konania súťaže“). Miestom konania súťaže je územie Slovenskej republiky (ďalej len „miesto konania súťaže“).

 

4       Internetový portál a mobilná aplikácia určené pre súťaž:

www.nehnutelnosti.sk, www.viareal.sk

 

5       Základný princíp súťaže:

Internetový portál www.nehnutelnosti.sk realizuje v čase konania súťaže súťaž pre realitné kancelárie. Súťažiť môže každá realitná kancelária, ktorá si v čase konania súťaže dobije kredit na doplnkové služby v minimálnej hodnote 200 EUR. Kredity je možné zakúpiť u obchodníka, prípadne prostredníctvom realitného softvéru ViaReal na www.viareal.sk.

Šanca na výhru sa zvyšuje s každým 200 EUR hodnoty nákupu kreditov.

Napríklad v prípade hodnoty nákupu 1 000 EUR, je súťažiaci zaradený do žrebovania 5x.

  

6       Výhry v súťaži:

6.1       Výhry v súťaži:

 Výhry v súťaži pozostávajú zo štyroch (4) nepeňažných výhier. Náklady na výrobu grafických vizuálov, produkciu, ako aj náklady nákup a prenájom mediálneho priestoru hradí organizátor.

 

Výhra:

 Výhrami v súťaži sú reklamné / mediálne kampane pre výhernú realitnú kanceláriu:

  1. Billboardová kampaň na jeden mesiac (5 ks billboardov na jeden mesiac s grafickým motívom výhernej RK a portálu Nehnutelnosti.sk) podľa výberu organizátora súťaže
  2. Printová inzercia v denníku Nový Čas (jednorazové uverejnenie šiestich (6) inzerátov určených výhercom v regionálnej inzercii denníka Nový Čas) v termíne zadanom organizátorom súťaže
  3. Bannerová kampaň na Nehnutelnosti.sk (1x cielená bannerová kampaň v trvaní 1 mesiac) v termíne zadanom organizátorom súťaže
  4. Online kampaň na Facebook profile Nehnutelnosti.sk (zverejnenie piatich (5) inzerátov podľa výberu výhercu na facebook profile Nehnutelnosti.sk) v termíne zadanom organizátorom súťaže

 

 7       Výherca:

 7.1       Organizátor vyžrebuje v súťaži celkom 4 (slovom: štyroch) výhercov.

 7.2       Výhercom sa stáva právnická osoba, ktorá v čase konania súťaže splnila všetky podmienky účasti v súťaži stanovené v pravidlách tejto súťaže, za podmienky, že sa organizátorovi podarilo s výhercom kontaktovať a získať údaje nevyhnutné na zverejnenie výsledkov súťaže a doručenie výhry.

 7.3       Osoby mladšie ako osemnásť (18) rokov musia byť pri právnych úkonoch vyplývajúcich z účasti na súťaži (napr. prevzatie výhry, vzdanie sa výhry, súhlas s uverejnením fotografie a spracovaním osobných údajov atď.) zastúpené svojim zákonným zástupcom (rodičom, pestúnom, osvojiteľom a pod.).

7.4       Výherca súťaže je v rámci odovzdávania výhry povinný aktívne spolupracovať pri organizovaní reklamnej / mediálnej kampane, dodržiavať pokyny organizátora súťaže (dodanie grafických podkladov v kvalite potrebnej na grafické spracovanie a produkciu, termíny schvaľovania grafických návrhov a iné), inak nie je možné reklamnú / mediálnu kampaň zrealizovať a nárok na výhru zaniká.

 

8       Informovanie účastníkov súťaže o získaní výhry a odovzdávanie výhier:

8.1           Žrebovanie výhercov sa uskutoční v dňa 1.6.2017. Oboznámenie výhercov s výsledkami žrebovania prebehne telefonicky alebo emailom na kontaktné údaje súťažiaceho uvedené v jeho registračných údajoch najneskôr do 7 kalendárnych dní od uskutočneného žrebovania a následne aj uverejnením mena, priezviska/obchodného mena a adresy vyžrebovaného výhercu súťaže na internetovom portáli www.nehnutelnosti.sk. Údaje o výhercoch súťaže budú na webovej stránke uverejnené do 7 kalendárnych dní od uskutočneného žrebovania.

 8.2           Organizátor súťaže doručí výhru výhercovi najneskôr do 30.11.2017 v konkrétnom termíne podľa dohody. Po termíne 30.11.2017 nárok na prevzatie výhry zaniká. Výhra v súťaži pozostávajúca z viacerých aktivít nemusí byť odovzdaná jednorazovo, ale podľa dohody organizátora a výhercu a podľa organizačných možností organizátora súťaže. V zmysle ustanovenia § 845 zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník, výhry z tejto súťaže nie je možné vymáhať súdnou cestou a pravidlá ich uplatňovania určuje organizátor súťaže.

 

 9           Súhlas so spracovaním osobných údajov a s uverejnením prejavov osobnej povahy

 9.1           Zapojením sa do súťaže a odoslaním a/alebo oznámením kontaktných údajov organizátorovi účastník súťaže dáva organizátorovi súťaže dobrovoľne svoj bezvýhradný súhlas so spracovaním osobných údajov v rozsahu telefónne číslo, meno, priezvisko/obchodné meno, adresa, na účely realizácie tejto súťaže a identifikácie výhercu na dobu 3 mesiacov od ukončenia súťaže. Takto daný súhlas môže dotknutá osoba kedykoľvek písomne odvolať. Organizátor je oprávnený spracúvať poskytnuté údaje, až kým súhlas nebude odvolaný. Účastník súťaže má vo vzťahu k jeho spracúvaným osobným údajom všetky práva ustanovené najmä v § 28 a nasl. zákona č. 122/2013  Z. z. o ochrane osobných údajov, v znení neskorších predpisov.

 9.2          V zmysle §16 zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov je účastník súťaže povinný uvádzať len pravdivé osobné údaje.

 9.3       Účastníci súťaže sa zároveň v prípade získania výhry zaväzujú poskytnúť organizátorovi súhlas s bezodplatným vyhotovením a zverejnením potrebného množstva fotografií s podobizňou účastníka (výhercu), resp. s vyhotovením a zverejnením reportáže o výhercovi a zverejnením jeho prejavov osobnej povahy, na účely prezentácie súťaže a propagácie organizátora súťaže na webových portáloch prevádzkovaných organizátorom, participujúcich na projekte súťaže „Súťaž pre realitné kancelárie“.

 

 10        Preberanie výhier za výhercu:

Ak bol vyžrebovaný výherca, ktorý v čase konania súťaže nedovŕšil osemnásty (18.) rok veku, môže v jeho mene prevziať výhru výlučne jeho zákonný zástupca.

 

11        Oznámenie a odovzdanie výhier náhradnému výhercovi:

11.1    Organizátor ustanovuje systém žrebovania náhradných výhercov pre prípad, že niektorý z výhercov uplatní právo odmietnuť výhru alebo z iných dôvodov nebude možné odovzdať výhru výhercovi v prvom rade. Po každom vyžrebovaní výhercu, pristúpi rovnako náhodným výberom k vyžrebovaniu druhej (2.) osoby. Druhú (2.) vyžrebovanú osobu ustanoví za náhradného výhercu v prvom rade.

11.2       Ak sa organizátorovi opakovane nepodarí kontaktovať výhercu vyžrebovaného v prvom rade za účelom získania údajov potrebných na doručenie výhry najneskôr 5 kalendárnych dní po žrebovaní, je organizátor súťaže oprávnený kontaktovať výhercu v druhom rade. 

 

 12     Vylúčenie zamestnancov organizátora z účasti na súťaži:

Z účasti na súťaži sú vylúčení zamestnanci spoločnosti United Classifieds s.r.o., Prievozská 14, 821 09 Bratislava a Ringier Axel Springer Slovakia, a. s., Prievozská 14, 821 09 Bratislava a ich blízke osoby v zmysle § 116 Občianskeho zákonníka. 

 

13     Možnosť vymáhania výhier zo súťaže:

 V zmysle ustanovenia § 845 zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník, výhry z tejto súťaže nie je možné vymáhať súdnou cestou a možnosti ich uplatnenia sa riadia podmienkami upravenými v týchto pravidlách. V prípade, ak nastanú pochybnosti o nárokoch na výhru, rozhoduje o existencii nároku organizátor súťaže.

 

14     Úprava a zmena pravidiel súťaže:

Organizátor si vyhradzuje právo kedykoľvek pred aj počas trvania súťaže pozmeniť alebo upraviť tieto pravidlá a podmienky súťaže, ako aj právo súťaž skrátiť, odložiť, prerušiť alebo úplne zrušiť, a to aj bez uvedenia dôvodu a poskytnutia náhrady. Zmenu alebo úpravu pravidiel sa organizátor zaväzuje zverejniť rovnakým spôsobom, akým dôjde k vyhláseniu súťaže. V prípade rozporu medzi týmito pravidlami a podmienkami súťaže a pravidlami a podmienkami súťaže uvedenými v propagačných materiáloch alebo iných materiáloch určených spotrebiteľom platí znenie týchto pravidiel a podmienok súťaže.

 

 15      Zverejnenie pravidiel súťaže:

 Tieto pravidlá súťaže budú uverejnené na internetovej stránke www.nehnutelnosti.sk počnúc dňom  25.5.2017. Organizátor pristúpi k ich odstráneniu z web stránky najneskôr dvadsať (20) dní od ukončenia súťaže.

 

16     Odhlásenie zo súťaže:

 Zo súťaže sa používateľ môže odhlásiť odoslaním emailu na inzercia@nehnutelnosti.sk so žiadosťou o odhlásenie.

 

 17     Daňová povinnosť:

 Výhry v hodnote nad  350 € (slovom: tristopäťdesiat euro) sú predmetom dane z príjmov v zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov a nepeňažné výhry zároveň aj predmetom odvodovej povinnosti v zmysle zákona č. 580/2004 Z. z. o zdravotnom poistení. Pri zdanení výhry v hodnote vyššej ako 350 € je výherca povinný zdaniť iba sumu, prevyšujúcu hodnotu 350 €. Výhercovia nepeňažných výhier v celom rozsahu zodpovedajú za splnenie daňových a odvodových povinností, ktoré im vyplývajú zo všeobecne záväzných právnych predpisov. Hodnotu nepeňažnej výhry organizátor výhercovi písomne oznámi.

 

18     Zodpovednosť za škodu:

 Organizátor neposkytuje účastníkom súťaže náhradu žiadnych nákladov, ktoré         im vzniknú v súvislosti s ich účasťou v súťaži. Organizátor súťaže nezodpovedá za žiadne škody v súvislosti s nesprávnymi údajmi poskytnutými účastníkom alebo v súvislosti s neuplatnením, nevyzdvihnutím, neprijatím, nedoručením alebo zrieknutím sa výhry. Organizátor nenesie zodpovednosť za funkčnosť telefónnych liniek a zariadení, za prepravné a doručovacie služby ani za žiadne výkony, ktoré neprevádzkuje alebo neposkytuje priamo sám.

 

19      Všeobecné ustanovenie:

         Táto súťaž je organizovaná ako propagačná spotrebiteľská súťaž v zmysle ust. § 3 ods. 5 zákona č.171/2005 Z.z. o hazardných hrách a zmene a doplnení niektorých zákonov.

 

Bratislava, 24.5. 2017

                                                                     

                                                                            za United Classifieds s.r.o.:

 

                                                                      __________________________________

                                                                      Jana Krátka, konateľ

 

 

 

                                                                      __________________________________

                                                                      Peter Hollý, konateľ 

Diskusia

Podobné články

Posledná šanca vyhrať prenájom na celý rok zadarmo

Posledná šanca vyhrať prenájom na celý rok zadarmo

Kto by nechcel bývať celý rok zadarmo. Portál Nehnuteľnosti.sk vám to umožní. Do konca súťaže ostáva už len pár dní. Zapojte sa a za svoj prenajatý byt alebo dom nebudete musieť celý rok zaplatiť ani euro. Pravidlá sú veľmi jednoduché a do súťaže sa môže zapojiť naozaj každý.

...
Pravidlá propagačnej súťaže

Pravidlá propagačnej súťaže

United Classifieds s.r.o., Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 50020161, Spoločnosť je zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, Oddiel: Sro, Vložka číslo: 107298/B

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon