Nedarí sa vám predať dom či byt? → Vyskúšajte Home Staging

Nedarí sa vám predať dom či byt? → Vyskúšajte Home Staging

Predávate svoju nehnuteľnosť? Už dávno ju máte u rôznych maklérov a kupec sa stále nevie nájsť? Vyskúšajte túto službu.  

Home Staging je príprava domu, bytu alebo inej nehnuteľnosti na nafotenie pre realitné kancelárie a tiež k prehliadke potenciálnych záujemcov. Vznikol ako samostatná služba v Amerike v polovici 70. rokov a postupne sa rozšíril do ostatných častí sveta. Jednoducho povedané, Home Staging je služba, ktorá zahŕňa upratovanie, odstránenie nepotrebných prvkov a reorganizáciu priestoru. Ale to nie je všetko. Služba ponúka aj profesionálne zariadenie prenajatým vybavením tak, aby sa vyzdvihli prednosti predávanej nehnuteľnosti.

Pomôže mi to?

Cieľom Home Stagingu je dosiahnuť to, aby nehnuteľnosť vyzerala čo najatraktívnejšie pre čo najväčší počet potenciálnych záujemcov o jej kúpu alebo prenájom. Z toho vyplýva, že nehnuteľnosť skôr predáte alebo prenajmete.

Neviete predať či prenajať svoju nehnuteľnosť? Počuli ste už o Home Stagingu?

Prečo by ma to malo zaujímať?

Štatistiky hovoria o tom, že potenciálni kupci sa rozhodujú v rozmedzí 30 až 60 sekúnd od vstupu do priestoru. Len 10 % kupujúcich si vie predstaviť možnosti, ktoré priestor ponúka. Štatistiky tiež hovoria, že profesionálne vybavené nehnuteľnosti sa predávajú rýchlejšie, ako nehnuteľnosti nezariadené a za vyššiu cenu. V dnešnej dobe si 90 % ľudí hľadá nehnuteľnosť cez internet. Práve z toho dôvodu je nevyhnutné, aby váš dom či byt, vzbudil čo najlepší dojem.

Neviete predať či prenajať svoju nehnuteľnosť? Počuli ste už o Home Stagingu?

Nestačí mať pekný interiér?

Dizajn, zariadenie a doplnky, akými si sami  zariadite priestor, odzrkadľujú váš osobný charakter a štýl. Dávate tým najavo, kto ste a čo sa vám páči. Home Staging je pravý opak. Počas Home Stagingu je interiér nehnuteľnosti naaranžovaný tak, aby prípadní záujemcovia mali možnosť vidieť, aký potenciál im priestor ponúka. Už počas krátkej obhliadky si môžu vytvoriť dojem, že by tam mohli žiť.

Ak sa vaša nehnuteľnosť predáva príliš dlho, zníženie ceny nie je vždy jediným východiskom. Dôvodom môže byť, že kupec si nie je istý hodnotou produktu, ktorý vidí. Pomocou Home Stagingu mu ju môžete ukázať.

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

Diskusia

Podobné články

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Dobre navrhnúť detskú izbu tak, aby tam bol priestor na učenie sa, hru a spánok, chce určite skúsenosti a dobrý cit pre priestor. Obzvlášť tvrdý oriešok to býva, keď ide o menšiu detskú izbu. Nič ale nie je nemožné. Prečítajte si tipy od skúsenej interiérovej dizajnérky Jasny Opavskej.

...
Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Americký hudobník Kanye West (46), teraz známy ako Ye, nesie na svojich pleciach bremeno celej svojej kariéry a boja s realitou. Aj keď jeho betónový dom predstavuje architektonický skvost a symbol bohatstva a luxusu, nedokončené renovácie ho zanechávajú na pokraji záujmu. Nájde sa niekto, kto ocení skrytú krásu a potenciál tohto domu?

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon