Romantická chalúpka v lone prírody poskytuje dychberúci výhľad: Ktorá celebrita tu relaxuje?

Romantická chalúpka v lone prírody poskytuje dychberúci výhľad: Ktorá celebrita tu relaxuje?

Na takomto mieste sa oddychuje naozaj úžasne. 

V obľúbenej relácii Na chalupe sa tentoraz spolu s moderátorkou Katkou Jesenskou vyberieme na romantickú chalúpku, ktorú pre oddych a relax využíva spevák Yxo Dohňanský z kapely Hex. Keďže dennodenne pracuje v hlučnom prostredí, božské ticho v chalúpke v lone prírody si nesmierne pochvaľuje. „Ja mám radšej chalupy, ktoré sú zasadené v prírode, ako tie dedinské domy. Naozaj je tu taký kľud. Žijeme veľmi hektickým životom, sme stále na cestách, na pódiách, v štúdiách zavretí a riešime hlučné veci. Tu je naopak celkom ticho je to obrovský relax,“ povedal v relácii. Okrem pôsobivého interiéru sa mu naskytá dychberúci výhľad na kotlinu obrastenú ihličnatými lesmi. Niet divu, že sa sem vždy veľmi rád vracia. 

Sledujte reláciu Na chalupe už v nedeľu o 16:50 na JOJke!

Romantická chalúpka v lone prírody poskytuje dychberúci výhľad: Ktorá celebrita tu relaxuje?Romantická chalúpka v lone prírody poskytuje dychberúci výhľad: Ktorá celebrita tu relaxuje?Romantická chalúpka v lone prírody poskytuje dychberúci výhľad: Ktorá celebrita tu relaxuje?

Zdroj: JOJ.sk

Diskusia

Podobné články

6 trendy nápadov, ako prevzdušniť malú obývaciu izbu

6 trendy nápadov, ako prevzdušniť malú obývaciu izbu

Súčasný trend kompaktnejších bytov aj domov s nižšou metrážou so sebou prináša výzvy pri výbere nábytku a dekorácií. Veľké dekoratívne kusy nábytku striedajú tie kompaktnejšie s maximálnym dôrazom na funkčnosť a minimalistickú estetiku. Dizajnéri navyše každý rok prichádzajú s novými nápadmi na efektívnejšie využitie, možnosti rozkladania aj kombináciu funkcií hneď niekoľkých kusov nábytku do jedného. Pri zariaďovaní obývacej izby sa zamerajte na...
Jedálenský stôl – pár tipov, ako si vybrať ten najlepší

Jedálenský stôl – pár tipov, ako si vybrať ten najlepší

V miestnosti, v ktorej jeme, či už raňajkujeme, obedujeme, alebo večeriame, strávime naozaj veľa času. Začíname rannou kávou a raňajkami a cez deň, alebo po práci si stihneme spraviť chvíľu kľudu na poobedné jedlo. Večerné občerstvenie niekedy sprevádza pohár vína s priateľmi a možno dlhé, zaujímavé rozhovory.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon