Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
K štandardnému bytu vyrobili jedáleň na želanie

K štandardnému bytu vyrobili jedáleň na želanie

Mladá rodinka si nechala navrhnúť interiér v novostavbe Javor v Bratislave. Jednou z hlavných požiadaviek bola priestranná jedáleň, ktorá vznikla ukrojením priestoru z veľkej terasy. Pozrite sa, ako to dizajnérsky tím štúdia TOLICCI zvládol.

Zdroj: tolicci.com

Byty v novostavbách majú svoje limity, dizajnéri štúdia Tolicci sa však s priestorom holobytu pohrali a vytvorili moderný interiér, ktorý spĺňa požiadavky všetkých členov mladej rodiny. Ich „ihriskom“ bol priestor s výmerou 98 m2 a jednou z hlavných požiadaviek klientov bolo vytvoriť z časti terasy jedáleň. To znamenalo túto časť prekryť a vytvoriť tak celoročne obývateľný priestor na stolovanie.

Zdroj: tolicci.com

Zdroj: tolicci.com

Ako to býva vo väčšine rodín, o spoločných priestoroch, akými sú kuchyňa, jedáleň, obývačka a kúpeľňa, rozhodovala vo väčšej miere majiteľka bytu. V tomto prípade už mala aj predstavu o svietidlách a interiérových prvkoch, keďže si vopred prezrela predchádzajúce projekty štúdia na internete.

Zdroj: tolicci.com

Zdroj: tolicci.com

Priestor pracovne mal zase pod palcom pán domu, keďže sa mala stať jeho teritóriom. Celý interiér je navrhnutý v modernom minimalistickom štýle a v prírodných farbách. Dominuje štruktúra tmavého dreva, mramor v krémových tónoch a textílie vo farbách capuccino. Detskú izbu i obývačku oživujú žlté, oranžové a zelené prvky.

Zdroj: tolicci.com

Zdroj: tolicci.com

Zdroj: tolicci.com

Nová jedáleň vznikla prakticky „z ničoho“, dizajnéri totiž ukrojili kus terasy a zastrešili ju. Aj po tejto úprave ostala terasa k tomuto bytu úžasná, pretože má štedrú rozlohu s pekným výhľadom na najvyššom poschodí domu.

Zdroj: tolicci.com

Zdroj: tolicci.com

Zdroj:  tolicci.com

Zdroj foto: tolicci.com

Autor: Ingrid Kántorová

Diskusia

Podobné články