Všetky články

Efektná fasáda projektu Guthaus sa formuje, v rámci prác sa obnoví aj bunker

Efektná fasáda projektu Guthaus sa formuje, v rámci prác sa obnoví aj bunker

Priemyselné plochy pri Račianskej ulici ustupujú novým, pre život v meste atraktívnejším funkciám. Charakter zástavby premieňajú rezidenčné novostavby, ktoré sa okrem architektúry snažia zamerať aj na kvalitu okolitého prostredia. K takýmto realizáciám môžeme zaradiť Guthaus od spoločnosti CORWIN, za jeho podobou stojí zaujímavá kolaborácia. 

...

7 najkrajších historických stavieb na Ukrajine

7 najkrajších historických stavieb na Ukrajine

Každá z našich susedných krajín ukrýva obrovské architektonické bohatstvo so vzácnou historickou hodnotou. Najkrajšie pamiatky v Česku, Poľsku, Maďarsku či Rakúsku sú nám vďaka spoločnej histórii a členstvu v EÚ pomerne známe. Tie ukrajinské však stoja v ich tieni, aj keď krásou a hodnotou v ničom nezaostávajú, čoho príkladom je aj týchto 7 stavebných klenotov ukrývajúcich sa za našou východnou hranicou.

...

Chcete článok v Magazíne?

Kontaktujte nás pre vypracovanie cenovej ponuky PR článku alebo dodatočné informácie.

Chcete vedieť aké bývanie ponúka Pezinok?

Chcete vedieť aké bývanie ponúka Pezinok?

Účinkujúci v aktuálnej relácii Nové bývanie žije v Modre a študuje operný spev v Bratislave. Chcel by rozvinúť svoju kariéru a rozhodol sa presťahovať bližšie k škole a divadlám. Rozpočet má 145-tisíc eur a tak voľba padla na Pezinok. Matej je vyštudovaný strojár, momentálne pracuje ako elektroinštalatér a plánuje sa venovať spevu, v ktorom sa vidí. Zatiaľ by mu stačil dvoj alebo trojizbový byt a keďže je zručný, vie si veľa vecí urobiť sám. Oslo...

Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon