Všetky články

Byt v Bratislave, alebo rodinný dom na vidieku?

Byt v Bratislave, alebo rodinný dom na vidieku?

Túto dilemu už nemusíte riešiť. Bývať v rodinnom dome je snom mnohých z nás. Oddych na vlastnom pozemku, parkovanie pri dome, susedská intimita, či blízkosť prírody sú silné argumenty pre kúpu domu. Keď sa však pozrieme na ponuky realitných kancelárií, prípadne developerov, zistíme, že cena rodinného domu v Bratislave násobne prekračuje naše finančné možnosti a jedinou alternatívou je kúpa domu v prímestských lokalitách či už južne od Bratislav...

Aké plusy a mínusy ponúkajú screenové rolety

Aké plusy a mínusy ponúkajú screenové rolety

Téma kvalitnej tieniacej techniky bola v posledných týždňoch opäť v kurze. Práve teplé letné dni preverili, čoho sú jednotlivé druhy roliet či žalúzií schopné. Výnimkou neboli ani tzv. screenové rolety, ktoré ponúkajú viacero pozitív, no zároveň sa s nimi spájajú aj isté mínusy.

...

Ako zariadiť interiér v štýle boho

Ako zariadiť interiér v štýle boho

Extravagantných interiérových smerov je viacero. Máloktorý z nich ale vyniká viac ako tzv. boho štýl. Ten bol síce pôvodne výsadou najexcentrickejších umelcov, no v dnešnej dobe zdobí byty po celom svete, a to aj tie, kde nežijú umelecké či výstredné typy.

...

Chcete článok v Magazíne?

Kontaktujte nás pre vypracovanie cenovej ponuky PR článku alebo dodatočné informácie.

Aj nenápadný projekt vie prekvapiť

Aj nenápadný projekt vie prekvapiť

Žilinský projekt Pri Rybníku dokazuje, že i na prvý pohľad nenápadný bytový dom môže skrývať rôzne výhody. Zaujal už samotným výberom lokality, viaceré prekvapenia si však developer Real Focus ZA, a.s. prichystal aj v rámci vnútorných priestorov.

...

Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon