Všetky články

Bývanie v okolí Nových Zámkov

Bývanie v okolí Nových Zámkov

Túto nedeľu sa budeme pohybovať so štábom relácie Nové bývanie po okrese Nové Zámky. Domček hľadáme pre Juraja, ktorý je zo Šurian, pracuje v Nových Zámkoch a jeho jedinou požiadavkou je, aby mal do práce maximálne 20 minút autom. Chcel by aspoň štvorizbový dom, v ktorom by mohol privítať svoje dve dospelé deti. Očakáva, že sa mu rodina čoskoro rozrastie aj o vnúčatá. Pozemok nemusí byť veľký, stačí malá záhradka a možno miesto na bazén. Je zručn...

Najjedovatejšia záhrada na svete

Najjedovatejšia záhrada na svete

Parky, záhrady a iné zelené priestranstvá sú miestami, ktoré vyhľadávame najmä kvôli ich blahodarnému vplyvu na našu fyzickú a duševnú kondíciu. Nie každý takýto priestor však pôsobí harmonizujúco. Svoje o tom vedia návštevníci, ktorí mali možnosť dostať sa do najjedovatejšej záhrady na svete.

...

Bytovky na bežnom sídlisku prekvapia priestormi pre prácu i zábavu

Bytovky na bežnom sídlisku prekvapia priestormi pre prácu i zábavu

Špecifická krízová situácia vo svete a prirodzený vývoj nárokov kladených na rezidenčné nehnuteľnosti inšpirujú k zmenám. Ako si môžete prečítať v dnešnom článku, čiastočne ovplyvnili aj investora BEPRIM s.r.o.. Jeho projekt PINIA umiestnený na „bežnom“ sídlisku totiž spolu s bývaním poskytne i zatiaľ nie celkom obvyklé priestory, určené pre trávenie voľného času či čoraz rozšírenejšiu prácu mimo klasickej kancelárskej budovy.

...

Aký bude ďalší vývoj trhu s rezidenčnými nehnuteľnosťami?

Aký bude ďalší vývoj trhu s rezidenčnými nehnuteľnosťami?

Pred niekoľkými dňami sa po pandemickej prestávke opäť konala realitná konferencia Realitné fórum. V štyroch paneloch sa diskutovalo o aktuálnej situácii na trhu s nehnuteľnosťami – o kanceláriách, nájomných bytoch, aktuálnych právnych otázkach, ale samozrejme aj o rezidenčnom trhu. Čo si myslia odborníci o ďalšom vývoji cien bytov, do akej miery môžu ešte rásť, kedy nastane zlepšenie dostupnosti bývania a aké trendy ovplyvnia bývanie v najbližší...

Čo vzniká za trnavskými hradbami?

Čo vzniká za trnavskými hradbami?

Historické centrá sa vďaka svojim špecifickým kvalitám prirodzene považujú za atraktívne rezidenčné lokality, opätovne sa im dostáva zvýšená a rozhodne zaslúžená pozornosť. Zaujímavú atmosféru si udržalo tiež kompaktné trnavské jadro. Uchrániť ju pomohol unikátny tehlový fortifikačný systém dochovaný vo výnimočnom rozsahu, jeho múry dodnes pomerne jednoznačne dokladujú niekdajšiu veľkoleposť najstaršieho kráľovského mesta na Slovensku.

...

Na Bali vyrástla nová športová hala z bambusu

Na Bali vyrástla nová športová hala z bambusu

Bambus sa ako plnohodnotný stavebný materiál osvedčil pri viacerých malých stavbách. Na využitie pri realizácii väčších projektov si však musel istý čas počkať. Prvým väčším objektom, ktorý bol vybudovaný z tohto materiálu, je nová športová hala na Bali.

...

Chcete článok v Magazíne?

Kontaktujte nás pre vypracovanie cenovej ponuky PR článku alebo dodatočné informácie.

Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon