Všetky články

Z Talianska do Trnavského kraja

Z Talianska do Trnavského kraja

Silvia sa so svojimi troma dcérami vrátila na Slovensko z Talianska. Momentálne bývajú v podnájme, ale chceli by niečo vlastné v Trnavskom kraji s dobrou dostupnosťou do Trnavy. Dievčatá potrebujú väčší dom, aspoň päťizbový, aby mali všetky svoju vlastnú izbu. Túžia po bazéne na záhrade. Majú na to určený rozpočet 290-tisíc eur.

...

V Paríži vyrastie 180-metrová pyramída

V Paríži vyrastie 180-metrová pyramída

Francúzska metropola sa dlhé roky vyhýbala výstavbe mrakodrapov. Pred niekoľkými rokmi však toto „tabu“ prelomila realizáciou hneď 2 výškových objektov. K tým má už v najbližších rokoch pribudnúť 180-metrová pyramída, ktorá sa po ukončení realizácie zaradí medzi najkrajšie moderné stavby (nielen) vo Francúzsku.

...

Bývanie v dosahu lesov Devínskej Kobyly prinesie Stockerka

Bývanie v dosahu lesov Devínskej Kobyly prinesie Stockerka

Investičná skupina Proxenta pracuje na bratislavskom projekte, ktorý na rozdiel od väčšinovej časti jej developerského portfólia nevzniká priamo v centre. Stockerka má podporiť rozvoj na severozápade hlavného mesta, vyrastie v Devínskej Novej Vsi, kam prinesie bývanie a vybavenosť. Výstavba by mohla začať budúci rok, práve prebieha územné konanie.

...

V susedstve Horského parku vzniká Rezidencia Búdková

V susedstve Horského parku vzniká Rezidencia Búdková

V dnešnom článku sa opäť vraciame k téme rezidenčných nehnuteľností, ktoré sa môžu popýšiť lukratívnou lokalitou. V našom hlavnom meste sa k nim zaraďuje okolie Horského parku, láka sviežim prostredím a tiež exkluzivitou spájanou s jeho vyvýšenou polohou. V naozaj tesnom kontakte s touto, v mestskej štruktúre vzácnou zeleňou, ponúka nové bývanie Rezidencia Búdková od spoločnosti A&I.

...

Najstarší skanzen na svete

Najstarší skanzen na svete

Múzeá v prírode sú dnes bežnou súčasťou ponuky turistických zaujímavostí vybraných krajín sveta. Dlhodobú tradíciu majú najmä v Európe, kde vznikali za účelom ochrany vzácnych tradičných stavieb prevažne vidieckeho charakteru. Prvé z nich bolo zriadené ešte v 19. storočí v Škandinávii.

...

Byt s výhľadom pre dospelú dcéru, zatiaľ ako investícia

Byt s výhľadom pre dospelú dcéru, zatiaľ ako investícia

Mama Zuzana vzala budúcnosť svojej dcéry do vlastných rúk a rozhodla sa jej zabezpečiť bývanie. Nika začala práve študovať na vysokej škole a jej mama vie, že prichádza čas, kedy sa bude chcieť osamostatniť. Preto sa rozhodla, že nebudú čakať a nehnuteľnosť kúpia už teraz ako investíciu. Vhodný byt hľadajú už dlhšie, no zatiaľ ich nič nezaujalo. A tak so žiadosťou o pomoc oslovili reláciu Nové bývanie. Pre tím Vlada Voštinára nie je nič nemožné a...

Chcete článok v Magazíne?

Kontaktujte nás pre vypracovanie cenovej ponuky PR článku alebo dodatočné informácie.

Realitné fórum 2021 bude o dostupnom bývaní aj o vplyve pandémie

Realitné fórum 2021 bude o dostupnom bývaní aj o vplyve pandémie

Bratislava, 4. novembra 2021 - Po prestávke, spôsobenej pandémiou koronavírusu COVID-19, sa bude už o niekoľko dní opäť konať tradičná realitná konferencia Realitné fórum. Koronavírus výrazne zasiahol nielen toto podujatie, ale aj biznis, či už ide o nároky klientov na bývanie, dostupnosť bývania, ale aj súčasnosť či budúcnosť kancelárskeho trhu. Stretnutie lídrov v realitnom biznise sa uskutoční v AC Hotel by Marriott Bratislava Old Town 11. nov...

Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon