Mama Zuzany Haasovej sa chce sťahovať: Hľadá domček vo vinárskej oblasti

Mama Zuzany Haasovej sa chce sťahovať: Hľadá domček vo vinárskej oblasti

Podarí sa jej nájsť vysnívanú nehnuteľnosť?

Mamina známej slovenskej herečky Zuzany Haasovej hľadá nové bývanie. Chce vymeniť byt v meste za domček so záhradkou vo vinárskej oblasti neďaleko Bratislavy. "Bývať v byte je tiež výhoda, ale ako sa hovorí rodina sa rozrastá, mám päť vnúčat, dcéry, keď ma navštívia, je plný byt, a preto by som chcela dom so záhradkou, že keby prišli, aby tam prespali," prezrádza Oľga Haasová. O domčeku má jasnú predstavu. "Nemusí to byť nový dom, môže byť aj starší, ale aby sa nemuselo robiť veľa vnútorných úprav a aby mal záhradu," dodáva. Domček by sa mal nachádzať vo vinárskej oblasti. "Mne by sa páčilo niečo v okolí Pezinka či Modry, v tej vinárskej časti," približuje miesto, kde by sa jej vysnívaný domček mal nachádzať. Za nehnuteľnosť je Oľga ochotná zaplatiť maximálne 200 000 eur. Podarí sa jej vysnívaný domček nájsť?

Oľga Haasová má tri dcéry - najstaršia je textilná dizajnérka Iveta a dve mladšie dcéry Monika a Zuzana sú známymi herečkami.

Mama Zuzany Haasovej sa chce sťahovať: Hľadá domček vo vinárskej oblastiMama Zuzany Haasovej sa chce sťahovať: Hľadá domček vo vinárskej oblastiMama Zuzany Haasovej sa chce sťahovať: Hľadá domček vo vinárskej oblastiMama Zuzany Haasovej sa chce sťahovať: Hľadá domček vo vinárskej oblastiMama Zuzany Haasovej sa chce sťahovať: Hľadá domček vo vinárskej oblasti

Zdroj: JOJ.sk

Diskusia

Podobné články

6 trendy nápadov, ako prevzdušniť malú obývaciu izbu

6 trendy nápadov, ako prevzdušniť malú obývaciu izbu

Súčasný trend kompaktnejších bytov aj domov s nižšou metrážou so sebou prináša výzvy pri výbere nábytku a dekorácií. Veľké dekoratívne kusy nábytku striedajú tie kompaktnejšie s maximálnym dôrazom na funkčnosť a minimalistickú estetiku. Dizajnéri navyše každý rok prichádzajú s novými nápadmi na efektívnejšie využitie, možnosti rozkladania aj kombináciu funkcií hneď niekoľkých kusov nábytku do jedného. Pri zariaďovaní obývacej izby sa zamerajte na...
Jedálenský stôl – pár tipov, ako si vybrať ten najlepší

Jedálenský stôl – pár tipov, ako si vybrať ten najlepší

V miestnosti, v ktorej jeme, či už raňajkujeme, obedujeme, alebo večeriame, strávime naozaj veľa času. Začíname rannou kávou a raňajkami a cez deň, alebo po práci si stihneme spraviť chvíľu kľudu na poobedné jedlo. Večerné občerstvenie niekedy sprevádza pohár vína s priateľmi a možno dlhé, zaujímavé rozhovory.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon