V MINI je trend, ktorý dorazí aj k nám! Kým sa tak stane, inšpirujme sa svetom: Tiny Heirloom

V MINI je trend, ktorý dorazí aj k nám! Kým sa tak stane, inšpirujme sa svetom: Tiny Heirloom

Prinášame ďalší príbeh maličkého domu na kolesách. Nie je našou úlohou súdiť, či je tento trend dobrý alebo zlý, ale čím ďalej, tým viac sa usádza vo svete a zjavne reaguje na potrebu mladých ľudí žiť voľne a slobodne.Cítiť domov všade tam, kam sa pohnú.

Tiny Heirloom je spoločnosť, ktorá sa špecializuje na stavbu luxusných minidomčekov na kolesách. Majitelia ich na zákazku vyrábajú v Portlande v štáte Oregon. Celý tím má v tejto oblasti viac ako desať ročné skúsenosti.V MINI je trend, ktorý dorazí aj k nám! Kým sa tak stane, inšpirujme sa svetom: Tiny Heirloom

Spoločnosť sa zameriava na to, aby vám zostrojila kompletný dom. Najradšej využívajú prírodné materiály a príslušenstvo, aby bol domčeku pridaný čo najprirodzenejší efekt. Výrobcovia sa snažia konštruovať domy v čo najvyššom štandardne, aby dom pôsobil veľmi luxusne. 

Čím sa ale majitelia líšia od ostatných výrobcov domov? Možno tým, že každý dom vytvárajú vlastnoručne a naozaj si dávajú záležať. Každý detail musí byť perfektne premyslený a musí zapadať do koncepcie.

Skôr, ako sa pustia do stavania domu, samozrejme si všetky detaily prejdú s novým majiteľom. Akonáhle majú dohodnuté detaily s budúcim majiteľom, pustia sa do výstavby.

V MINI je trend, ktorý dorazí aj k nám! Kým sa tak stane, inšpirujme sa svetom: Tiny Heirloom

Zaujímavá je v tomto prípade aj cena a doba výstavby. Dom v základnej výbave stojí stojí menej ako 60 000 eur. Cena sa samozrejme navyšuje v závilsoti od vybavenia. Priemerná doba od začiatku, až do konca postavenia je 90 až 120 dní.  

Žiť môžeme aj v hnuteľných nehnuteľnostiach.

Aj keď cenu by sme si vedeli vždy predstaviť menšiu, prevedenie domu má svoje čaro, kvalitu a hodnotu, ktorá jej prislúcha. Pre tých, ktorých láka život na kolesách a neplánujú zaviazať vernosť nehnuteľnosti, je tento dom ideálnym riešením. Ich dom pôjde všade tam kam oni. Kedy tento trend zavíta aj na územie našej krajiny potvrdiť nevieme, ale tak ako všetky svetové trendy na Slovensko zavítali aj keď s oneskorení, ani tento nebude výnimkou.

Inšpirujme sa trendymi, ktoré vo svete získali ohlas môžeme ja my. Stačí si vybrať časť myšlienky, či projektu, ktorý vás očaril a je odpoveďou na otázky križovatky rozhodnutí o vlastnom ideálnom živote a  bývaní.

V MINI je trend, ktorý dorazí aj k nám! Kým sa tak stane, inšpirujme sa svetom: Tiny HeirloomV MINI je trend, ktorý dorazí aj k nám! Kým sa tak stane, inšpirujme sa svetom: Tiny HeirloomV MINI je trend, ktorý dorazí aj k nám! Kým sa tak stane, inšpirujme sa svetom: Tiny HeirloomV MINI je trend, ktorý dorazí aj k nám! Kým sa tak stane, inšpirujme sa svetom: Tiny HeirloomV MINI je trend, ktorý dorazí aj k nám! Kým sa tak stane, inšpirujme sa svetom: Tiny HeirloomV MINI je trend, ktorý dorazí aj k nám! Kým sa tak stane, inšpirujme sa svetom: Tiny HeirloomV MINI je trend, ktorý dorazí aj k nám! Kým sa tak stane, inšpirujme sa svetom: Tiny HeirloomV MINI je trend, ktorý dorazí aj k nám! Kým sa tak stane, inšpirujme sa svetom: Tiny HeirloomV MINI je trend, ktorý dorazí aj k nám! Kým sa tak stane, inšpirujme sa svetom: Tiny HeirloomV MINI je trend, ktorý dorazí aj k nám! Kým sa tak stane, inšpirujme sa svetom: Tiny HeirloomV MINI je trend, ktorý dorazí aj k nám! Kým sa tak stane, inšpirujme sa svetom: Tiny HeirloomV MINI je trend, ktorý dorazí aj k nám! Kým sa tak stane, inšpirujme sa svetom: Tiny Heirloom

Text: Nehnuteľnosti.sk

Foto: Tinyheirloom.com,  Ian Pratt, dwightly.com

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon