Na pažiti,
Obytný súbor Hanzlíkovská
od 195 000 €

Obytný súbor Hanzlíkovská

od 195 000 €

Vypočítať hypotéku
Overte si, akú hypotéku môžete získať.
Vypočítať hypotéku

  • Typ: Predaj
    Druh: Byty
  • Stav projektu: Ukončená výstavba
    Počet jednotiek: 1
  • Plocha od: 81.91 m²
    Cena za m²: 2 380,66 €/m²
    ID projektu: 2269
Obytný súbor pozostáva z desiatich samostatne stojacich malopodlažných bytových domov. V každom bytovom dome je na prvom nadzemnom podlaží navrhnutých šesť garáží, šestnásť pivníc, kotolňa, výťah, elektro rozvodňa a schodisko. Na druhom až štvrtom nadzemnom podlaží je navrhnutých päť dvojizbových a jeden trojizbový byt. Na piatom – najvyššom ustupujúcom podlaží sú navrhnuté dva dvojizbové, jeden trojizbový a jeden štvorizbový byt. Z toho jeden trojizbový a štvorizbový byt majú rozľahlé terasy.
Vďaka vhodnej orientácii k svetovým stranám je v bytoch po celý deň dostatok svetla.

Dispozícia 3-izbových bytov a 4-izbového bytu je riešená podľa súčasných trendov, ktorú preferujú naši klienti, s rozdelením na dennú a nočnú zónu.

Prístup do bytov je zo spoločného schodiska a výťahom. Vykurovanie a zásobovanie teplou úžitkovou vodou je centrálne, zo spoločnej kotolne. Každý byt má samostatné meranie tepla, elektrickej energie a vody.
K bytom je priradená pivnica a jedno parkovacie miesto pred bytovým domom. Šesť bytov má pridelenú samostatnú garáž, v rámci ktorej je pivničný priestor. Výhodou majiteľa garáže je parkovacie miesto pred garážou.
Na priľahlých pozemkoch patriacich k bytovému domu budú vybudované komunikácie, chodníky a bohatá parková zeleň.

Obytný súbor taktiež obsahuje päť samostatne stojacich rodinných domov.
Vďaka vhodnej orientácii k svetovým stranám je v domoch po celý deň dostatok svetla.
Dom má samostatné vykurovanie plynovým kotlom, v izbách podlahové kúrenie. Oplotenie domov od ulice bude riešené monolitickým betónovým plotom, ktorý bude pre všetky rodinné domy jednotný. Medzi domami zo strany od suseda bude plot z poplastovaného pletiva s podhrabovou doskou. Každý dom má odstavnú plochu pre 3 osobné autá z toho 2 plochy sú zastrešené.
Na priľahlých pozemkoch patriacich k projektu sú vybudované komunikácie, chodníky, bohatá parková zeleň a detské ihrisko.


Developerské projekty na jednom mieste

Index bývania

Index bývania Index bývania vyjadruje spokojnosť obyvateľov s príslušnou lokalitou. Index sa môže líšiť v závislosti od presného umiestnenia nehnuteľnosti na mape.

Vďaka Indexu bývania zistíte, aké sú silné a slabé stránky príslušnej lokality. Hodnotí sa hneď viacero sfér (životné prostredie, kvalita bývania, bezpečnosť …).

Zobraziť Index bývania

V spolupráci so City Performer


kalendar
kalendar

Zaujala Vás táto nehnuteľnosť? Dohodnite si termín obhliadky alebo videoobhliadky!

Dohodnúť obhliadku
Zobraziť vyhovujúce inzeráty projektu

Nehnuteľnosť na mape

skrátený tvar telefónneho čísla
zobraziť číslo
PROFI Klient PROFI Klient
Akcie inzerátu
Zobraziť viac

Kontakt na predajcu

Novostavby v okolí