Jadranská,
IBV Chorvatsky Grob II.

IBV Chorvatsky Grob II.

Vypočítať hypotéku
Overte si, akú hypotéku môžete získať.
Vypočítať hypotéku

  • Typ: Predaj
    Druh: Pozemky
  • Stav projektu: Ukončená výstavba
    Počet jednotiek: 1
  • Cena za m²: 250 €/m²
    ID projektu: 2272
Spoločnosť IPON SK, s. r. o., vlastník, investor a stavebník stavby IBV Chorvátsky Grob II. (Jadranská ulica), Vám ponúka na predaj stavebné pozemky určené na výstavbu rodinných domov v pôvodnej časti obce Chorvátsky Grob. Lokalita je vybavená prístupovou asfaltovou komunikáciou, chodníkom pre peších, chodníkom pre cyklistov a štýlovým verejným osvetlením. Súčasťou jednotlivých stavebných pozemkov je vodomerná šachta k napojeniu na verejný rozvod vody, revízna šachta určená na napojenie na gravitačnú kanalizáciu, skrinka merania RE (elektrická prípojka), optická prípojka spoločnosti Slovak Telekom, a. s. Každý stavebný pozemok je vybavený vjazdom na pozemok z miestnej komunikácie zhotoveným zo zámkovej dlažby.
Prístup na ulicu Jadranskú je z ulice Toskánskej (IBV Chorvátsky Grob I.), ktorá ústi križovatkovým napojením na cestu č. III/1059 (ulica Výhon). V roku 2024 spoločnosť IPON SK, s.r.o., spolu s plánovanou výstavbou tretej ulice (stavba IBV Chorvátsky Grob III.), plánuje zrealizovať aj križovatkové napojenie na cestu III/1083 (ulica Antona Václavíka), čím dôjde k zokruhovaniu miestnych účelových cestných komunikácií.
Aktuálne voľné stavebné pozemky majú výmeru od 800 m2 do 804 m2 (jeden voľný pozemok je s výmerou 849 m2). Cena pozemku je 250,- euro vrátane DPH za 1 m2.


Developerské projekty na jednom mieste

Index bývania

Index bývania Index bývania vyjadruje spokojnosť obyvateľov s príslušnou lokalitou. Index sa môže líšiť v závislosti od presného umiestnenia nehnuteľnosti na mape.

Vďaka Indexu bývania zistíte, aké sú silné a slabé stránky príslušnej lokality. Hodnotí sa hneď viacero sfér (životné prostredie, kvalita bývania, bezpečnosť …).

Zobraziť Index bývania

V spolupráci so City Performer


kalendar
kalendar

Zaujala Vás táto nehnuteľnosť? Dohodnite si termín obhliadky alebo videoobhliadky!

Dohodnúť obhliadku
Zobraziť vyhovujúce inzeráty projektu

Nehnuteľnosť na mape

skrátený tvar telefónneho čísla
zobraziť číslo
Akcie inzerátu
Zobraziť viac

Kontakt na predajcu

Novostavby v okolí