Jazminova,
IBV Vrakuňa

IBV Vrakuňa

Vypočítať hypotéku
Overte si, akú hypotéku môžete získať.
Vypočítať hypotéku

  • Typ: Predaj
    Druh: Pozemky
  • Stav projektu: Ukončená výstavba
    Počet jednotiek: 1
  • Cena za m²: 450 €/m²
    ID projektu: 2277
Spoločnosť IPON SK, s. r. o., vlastník, investor a stavebník stavby IBV Vrakuňa, Vám ponúka na predaj stavebné pozemky v mestskej časti Vrakuňa určené na výstavbu rodinných domov. Stavebné pozemky môžu byť využité na výstavbu rodinných dvojdomov, alebo samostatne stojacich rodinných domov. V ponuke je šesť stavebných pozemkov s výmerov od 560 m2 do 563 m2. Lokalita je vybavená prístupovou asfaltovou komunikáciou, chodníkom pre peších a verejným osvetlením. Súčasťou jednotlivých stavebných pozemkov je vodomerná šachta k napojeniu na verejný rozvod vody, revízna šachta určená na napojenie na gravitačnú kanalizáciu, skrinka merania RE (elektrická prípojka), optická prípojka spoločnosti Slovak Telekom, a. s. Každý stavebný pozemok je vybavený vjazdom na pozemok z miestnej komunikácie zhotoveným zo zámkovej dlažby. Prístup do lokality je križovatkovým napojením na cestu II/572 (z ulice Ráztočnej na ulicu Jazmínovú).

Cena pozemku je 450,- euro vrátane DPH za 1 m2.


Kontakt:
Lučanský Rastislav
0905695286


Developerské projekty na jednom mieste

Index bývania

Index bývania Index bývania vyjadruje spokojnosť obyvateľov s príslušnou lokalitou. Index sa môže líšiť v závislosti od presného umiestnenia nehnuteľnosti na mape.

Vďaka Indexu bývania zistíte, aké sú silné a slabé stránky príslušnej lokality. Hodnotí sa hneď viacero sfér (životné prostredie, kvalita bývania, bezpečnosť …).

Zobraziť Index bývania

V spolupráci so City Performer


kalendar
kalendar

Zaujala Vás táto nehnuteľnosť? Dohodnite si termín obhliadky alebo videoobhliadky!

Dohodnúť obhliadku
Zobraziť vyhovujúce inzeráty projektu

Nehnuteľnosť na mape

skrátený tvar telefónneho čísla
zobraziť číslo
Akcie inzerátu
Zobraziť viac

Kontakt na predajcu

Novostavby v okolí