Poľnohospodárska 18,
BRICK PARK Vrakuňa
od 198 000 €

BRICK PARK Vrakuňa

od 198 000 €

Vypočítať hypotéku
Overte si, akú hypotéku môžete získať.
Vypočítať hypotéku

  • Typ: Predaj
    Druh: Byty
  • Stav projektu: V príprave
    Počet jednotiek: 1
  • ID projektu: 2323
CRESCO Vrakuňa, člen skupiny CRESCO Invest Group ponúka na predaj 2 a 3-izbové byty v úplne novom projekte BRICK PARK Vrakuňa na Poľnohospodárskej ulici. Projekt nadväzuje na predchádzajúci, veľmi úspešný projekt BRICK PARK- radové rodinné domy na Vrútockej ulici v mestskej časti Trnávka.

Prináša príležitosť na bývanie v byte, ktorý disponuje pohodlným a súkromným prostredím rodinného domu. Ponúka mestské, ale kľudné prostredie s komunitným priestorom, ktorý môžete využívať spolu so svojimi novými susedmi.

V projekte sa nachádzajú 3 vily. V každom vchode sú umiestnené tri 2-izbové alebo 3-izbové byty v štandarde holobytov. Na každom poschodí jeden. Dispozičné riešenie bytov ponúka kvalitu bývania v podobe pohodlia, ale aj praktickosti. Byty disponujú priestranným balkónom, lodžiou alebo v prípade prízemných bytov aj terasou s predzáhradkou, čo pre obyvateľov prináša možnosť stráviť nezabudnuteľné chvíle plné pohody aj vo vonkajšom súkromnom prostredí plnom zelene. Kvalitu bývania zvyšuje aj 27 vonkajších parkovacích státí aj spoločné komunitné miesto so záhradkou.

Na parkovacích miestach máte možnosť umiestnenia nabíjacích staníc pre elektromobily. Jednotlivé domy sú navrhnuté tak, aby ste si vedeli umiestniť fotovoltaické panely na strechy. Uzatvorený areál bude disponovať exteriérovým komunitným priestorom slúžiaci na stretnutia s Vašimi susedmi alebo na posedenie s priateľmi, ktorí k Vám prídu na návštevu.


Developerské projekty na jednom mieste

Index bývania

Index bývania Index bývania vyjadruje spokojnosť obyvateľov s príslušnou lokalitou. Index sa môže líšiť v závislosti od presného umiestnenia nehnuteľnosti na mape.

Vďaka Indexu bývania zistíte, aké sú silné a slabé stránky príslušnej lokality. Hodnotí sa hneď viacero sfér (životné prostredie, kvalita bývania, bezpečnosť …).

Zobraziť Index bývania

V spolupráci so City Performer


kalendar
kalendar

Zaujala Vás táto nehnuteľnosť? Dohodnite si termín obhliadky alebo videoobhliadky!

Dohodnúť obhliadku
Zobraziť vyhovujúce inzeráty projektu

Nehnuteľnosť na mape

skrátený tvar telefónneho čísla
zobraziť číslo
Akcie inzerátu
Zobraziť viac

Kontakt na predajcu

Novostavby v okolí