Bytová jednotka Hričovské Podhradie
od 565 000 €

Bytová jednotka Hričovské Podhradie

od 565 000 €

Vypočítať hypotéku
Overte si, akú hypotéku môžete získať.
Vypočítať hypotéku

  • Typ: Predaj
    Druh: Byty
  • Stav projektu: Vo výstavbe
    Počet jednotiek: 1
  • ID projektu: 2327
Spoločnosť IPON SK, s. r. o., vlastník a stavebník stavby, Vám ponúka na predaj rozostavaný objekt bytového domu s 11 bytovými jednotkami v centrálnej časti obce Hričovské Podhradie. Na objekt stavby bolo vydané právoplatné stavebné povolenie. Spolu so stavbou sa predáva aj projektová dokumentácia stavby. Na stavbe boli vykonané rozsiahle búracie práce pôvodného objektu nákupného centra Jednota a v dnešnom štádiu je stavba rozšírená o druhé nadzemné podlažie podľa schválenej projektovej dokumentácie, na stavbe sú zhotovené nové obvodové a vnútorné steny a nové zastrešenie objektu. Objekt bytového domu je navrhnutý podľa najvyšších štandardov a to najmä z pohľadu jeho budúceho vykurovania a ohrevu teplej vody prostredníctvom tepelných čerpadiel zem - voda. Za týmto účelom bolo na stavbe zrealizovaných 5 geotermálnych sond o celkovej hĺbke 700 metrov. Objekt bytového domu bude napojený na vlastnú čističku odpadových vôd. Podlahová plocha jednotlivých bytových jednotiek je plánovaná od 38 m2 do 78 m2. Bytové jednotky sú navrhnuté v pestrej variácií ako jednoizbové, dvojizbové a aj trojizbové. V okolí bytového domu budú vybudované parkovacie miesta v požadovanom množstve v zmysle platných technických noriem. Celá stavba a jej okolie pokrývajú pozemky vo vlastníctve stavebníka (parcely KN-C č. 329/1, 329/2, 340/1, spolu o výmere 1504 m2, katastrálne územie Hričovské Podhradie).
Predajná cena je 565.000,- euro bez DPH.
Kontakt: 0915 790 059


Developerské projekty na jednom mieste

Index bývania

Index bývania Index bývania vyjadruje spokojnosť obyvateľov s príslušnou lokalitou. Index sa môže líšiť v závislosti od presného umiestnenia nehnuteľnosti na mape.

Vďaka Indexu bývania zistíte, aké sú silné a slabé stránky príslušnej lokality. Hodnotí sa hneď viacero sfér (životné prostredie, kvalita bývania, bezpečnosť …).

Zobraziť Index bývania

V spolupráci so City Performer


kalendar
kalendar

Zaujala Vás táto nehnuteľnosť? Dohodnite si termín obhliadky alebo videoobhliadky!

Dohodnúť obhliadku
Zobraziť vyhovujúce inzeráty projektu

Nehnuteľnosť na mape

skrátený tvar telefónneho čísla
zobraziť číslo
Akcie inzerátu
Zobraziť viac

Kontakt na predajcu

Novostavby v okolí