1. Mája,
Bytový dom Májová Slovenská Ľupča
od 110 577 €

Bytový dom Májová Slovenská Ľupča

od 110 577 €

Vypočítať hypotéku
Overte si, akú hypotéku môžete získať.
Vypočítať hypotéku

  • Typ: Predaj
    Druh: Byty
  • Stav projektu: V príprave
    Počet jednotiek: 6
  • Plocha od: 43.5 m²
    Cena za m²: 1 417,96 €/m²
    ID projektu: 2341
Projekt Bytový dom Májová Vám prináša nové bývanie v Slovenskej Ľupči, na skok od Banskej Bystrice. Moderné bývanie, kvalitné materiály, vysoký štandard? Pokoj vidieka a súčasne blízkosť mesta? Komplexná infraštruktúra spádovej obce, výborná dopravná dostupnosť Banskej Bystrice a okolia? Toto všetko Vám ponúka projekt bytového domu Májová v tichej lokalite sídliska v Slovenskej Ľupči. V bytovom dome Májová nájdete 28 bytov v členení 2-, 3- a 4- izbové jednotky s výmerou od 43 m² do 123 m². Prízemie bytového domu ponúka jednoduchý a bezbariérový prístup k piatim 2- izbovým bytom, pivničným kobkám a polyfunkčnému priestoru s vlastným vstupom od ulice. Všetky byty na nadzemných podlažiach disponujú minimálne jedným balkónom alebo praktickou kombináciou balkónu a loggie. Dva strešné byty s veľkorysou výmerou disponujú krásnymi juhozápadne orientovanými terasami o výmere 136 m² a 152 m². Každé parkovacie miesto bude mať pripravenú infraštruktúru pre nabíjanie elektromobilu. Pre viac informácií o projekte a aktuálnej dostupnosti bytov navštívte náš web www.bytymajova.sk.








Developerské projekty na jednom mieste

Index bývania

Index bývania Index bývania vyjadruje spokojnosť obyvateľov s príslušnou lokalitou. Index sa môže líšiť v závislosti od presného umiestnenia nehnuteľnosti na mape.

Vďaka Indexu bývania zistíte, aké sú silné a slabé stránky príslušnej lokality. Hodnotí sa hneď viacero sfér (životné prostredie, kvalita bývania, bezpečnosť …).

Zobraziť Index bývania

V spolupráci so City Performer


kalendar
kalendar

Zaujala Vás táto nehnuteľnosť? Dohodnite si termín obhliadky alebo videoobhliadky!

Dohodnúť obhliadku
Zobraziť vyhovujúce inzeráty projektu

Nehnuteľnosť na mape

skrátený tvar telefónneho čísla
zobraziť číslo
Akcie inzerátu
Zobraziť viac

Kontakt na predajcu

Novostavby v okolí