Multifunkčná skladacia kancelária, ktorá sa zmestí do každej domácnosti

Multifunkčná skladacia kancelária, ktorá sa zmestí do každej domácnosti

Podiel ľudí pracujúcich z domu sa v posledných 2 rokoch výrazne zvýšil. Pretrvávajúce epidemiologické opatrenia v jednotlivých krajinách vyhnali množstvo zamestnancov aj podnikateľov z kancelárií do domovov. Nie každý ale disponuje dostatkom priestoru pre zriadenie domácej kancelárie. Vedia to aj dizajnéri, ktorí prichádzajú s riešeniami, ako umožniť pracovať pohodlne z domu aj majiteľom najmenších domácností.

Der Vorstand, Zdroj: gaertnermoebel.de

Skladacia kancelária do najmenších priestorov

S efektívnym riešením, ako si zariadiť domácu pracovňu v byte alebo v dome s nedostatkom voľného miesta, prišiel aj nemecký dizajnér a výrobca nábytku Nils Holger Moormann. Ten nedávno predstavil model skladacej kancelárie Der Vorstand, ktorá je navrhnutá tak, aby sa zmestila aj do malých a úzkych izieb. Umožňuje jej to prepracovaný koncept, ktorý pozostáva z plochej rozložiteľnej skrine schopnej premeniť sa na plnohodnotný kancelársky priestor.

Multifunkčná a kompletne vybavená pracovňa

Skladacia kancelária Der Vorstand je príkladom toho, že štandardne vybavený kancelársky priestor je možné „vtesnať“ aj do jednej skrine. Pracovni nechýba nič z toho, čo komfortná domáca kancelária vyžaduje. Navyše, model sa dá využiť ako obyčajný stôl aj ako pracovňa pre náročnejších. Jednoduchým vysunutím, ktoré trvá pár sekúnd, sa celá skriňa v rohu izby premení na kancelársku bunku so stolom a prístreškom slúžiacim na osvetlenie pracovného priestoru. Súčasťou stola sú aj priehradky, do ktorých sa dajú odložiť spisy a pomôcky.Der Vorstand, Zdroj: yankodesign.com

Rozmery skladacej kancelárie Der Vorstand:

Veľkosť zloženej pracovne: 37,5 x 95 x 230 cm

Veľkosť rozloženej pracovne: 170 x 95 x 230 cm

Veľkosť pracovnej dosky: 59,1 x 70,9 cm

Výška stropu: 205,5 cm

Útulný kancelársky kútik s vkusným dizajnom

Praktická funkcia tvorí iba polovicu úspechu tohto modelu. Skladacia kancelária vzbudzuje záujem ľudí pracujúcich z domu aj kvôli jej estetickej stránke. Čierna skriňa má nadčasový  vzhľad, ktorý pôsobí moderným dojmom. Pracovňa je aj dostatočne útulná, nakoľko priestor obklopujú hrejivé vibrácie jaseňového dreva. To je dominantným materiálom, ktorý dopĺňajú komponenty z ďalších prvkov dotvárajúcich celkový pútavý vzhľad minimalistického kútika schopného ladiť s akýmkoľvek iným zariadením.Der Vorstand, Zdroj: moormann.de

 

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

Zdroj: moormann.de

Zdroj foto: gaertnermoebel.de, yankodesign.com, moormann.de

Róbert Bosák
Autor
Róbert Bosák

Róbert Bosák je redaktorom portálu Nehnuteľnosti.sk od roku 2019. V rámci redakčnej činnosti sa špecializuje na svetovú architektúru, udržateľné stavby a nové stavebné projekty z domova a z ČR.

Diskusia

Podobné články

Predaj bytu do 5 rokov a výpočet dane z predaja nehnuteľnosti

Predaj bytu do 5 rokov a výpočet dane z predaja nehnuteľnosti

Nehnuteľnosti v osobnom vlastníctve sú súčasťou zdaniteľného majetku daňovníka. Nakladanie s nehnuteľným majetkom, ktoré prináša finančný zisk, podlieha plateniu dane. Daňová povinnosť vzniká pri predaji bytu. Daň z príjmu získaného predajom bytu musí zaplatiť každý predávajúci, ktorý podľa zákona nie je od tejto povinnosti oslobodený.

...
Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Hypotekárne úvery sú u nás najčastejším zdrojom financovania nehnuteľnosti. Účel hypoték ostáva aj po rokoch rovnaký, no ich výška a podmienky získania sa priebežne menia. Od vývoja na trhu a vašich finančných možností závisí, aký typ hypotéky je pre vás vhodný, akú výšku úveru vám banka schváli a na akú dobu zafixuje úrokové sadzby.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon