Nemecká spoločnosť predstavila komfortný home office na kolesách

Nemecká spoločnosť predstavila komfortný home office na kolesách

Podiel ľudí pracujúcich z domu stúpa vo väčšine európskych krajín. S tým prichádzajú na scénu rôzne inovatívne riešenia, medzi ktorými sú aj malé mobilné pracovne. Jednu takú nedávno predstavila nemecká spoločnosť Sunlight.

Uvedená spoločnosť je známa inovatívnymi riešeniami, ktoré majú zákazníkom priniesť vyšší komfort v rôznych sférach života. Po najnovšom sa rozhodli prispieť k zvýšeniu pohodlia pri práci klientom, ktorí chcú spojiť prácu z domu s cestovaním. To im má umožniť celkom nový druh karavanu Sunlight T68, ktorý okrem iného slúži ako mobilný home office.

Mobilná domáca kancelária na kolesách

Podstatou celého nápadu nemeckej spoločnosti Sunlight bolo vytvoriť domácu kanceláriu na kolesách. To sa podarilo vďaka myšlienke zriadiť home office rovno v karavane. Poslúžil na to nový model Sunlight T68, ktorý je klasickým karavanom, akurát s menšou, no pohodlnou kanceláriou vo vnútri vozidla. Tá nie je iba malým pracovným kútikom, v ktorom je možné vykonávať základné pracovné úkony. Autori dizajnu ju navrhli tak, aby majiteľovi karavanu vytvorila optimálne podmienky na podávanie plného pracovného výkonu.Sunlight T68, Zdroj: Sunligh/Erwin Hymer Group

Z jedálenského stola pracovná stanica

V karavane Sunlight T68 si môžu majitelia vziať prácu kdekoľvek na cestu aj na pomerne dlhšie obdobie. Vybavenie tejto mobilnej domácej kancelárie im totiž poskytuje flexibilný pracovný priestor, vďaka ktorému budú môcť na cestách pracovať riadne ako doma. Umožní im to multifunkčný jedálenský stôl, ktorý sa dá ľahko transformovať na kompletnú pracovnú stanicu s pracovnou doskou, nabíjacou podložkou, elektrickými zásuvkami a integrovaným displejom.  Sunlight T68, Zdroj: Sunligh/Erwin Hymer Group

K pracovnej stanici patrí aj nábytok

Všestranným pracovným stolom sa výbava mobilnej domácej kancelárie na kolesách nekončí. Jej súčasťou je aj menšia doplnková nábytková zostava, ktorá umožňuje prijímať v karavane pracovné návštevy. Autori modelu mysleli aj na oddych po práci, takže do vozidla dlhého 7,4 m zakomponovali 2 jednolôžkové postele a 1 rozkladaciu dvojposteľ. Majiteľ má k dispozícii aj menšiu kúpeľňu a štandardne vybavený kuchynský kút.Sunlight T68, Zdroj: Sunligh/Erwin Hymer Group

Karavan Sunlight T68 bol zatiaľ predstavený iba v podobe prototypu. Nemecká spoločnosť však plánuje spustiť výrobu niekoľkých modelov, ktoré by sa stali alternatívou voči bežným karavanom od tohto výrobcu. Bližšie termíny, kedy by sa domáca kancelária mohla dostať na trh, však zverejnené neboli. Známa zatiaľ nie je ani predpokladaná cena tohto modelu.

 

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

Zdroj: sunlight.de

Zdroj foto: Sunligh/Erwin Hymer Group

Róbert Bosák
Autor
Róbert Bosák

Róbert Bosák je redaktorom portálu Nehnuteľnosti.sk od roku 2019. V rámci redakčnej činnosti sa špecializuje na svetovú architektúru, udržateľné stavby a nové stavebné projekty z domova a z ČR.

Diskusia

Podobné články

Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Hypotekárne úvery sú u nás najčastejším zdrojom financovania nehnuteľnosti. Účel hypoték ostáva aj po rokoch rovnaký, no ich výška a podmienky získania sa priebežne menia. Od vývoja na trhu a vašich finančných možností závisí, aký typ hypotéky je pre vás vhodný, akú výšku úveru vám banka schváli a na akú dobu zafixuje úrokové sadzby.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon