Tento byt do seba zapadá ako skladačka lego

Tento byt do seba zapadá ako skladačka lego

Mnohí z nás trpia tým, že v ich byte či dome je málo miesta. Ako ale vyriešiť tento problém bez toho, aby sme ho museli riešiť zmenu nehnuteľnosti? Odpoveď na túto otázku je jednoduchá. Stačí mať dobrý nápad, šikovné ruky a riešenie problému je na svete. Jedným z nich je BYT AKO LEGO.

 

Španielska architektka Barbara Appolloni navrhla byt v štýle lega, ktorý je vhodný pre všetky malé priestory. Byt ktorý navrhla sa nachádza sa v Barcelone. Majiteľom je Christian Slater, ktorého malé priestory bytu nedovoľovali veľký a priestranný nábytok. Nechal sa inšpirovať priestorovo úsporným nábytkom na palubách lodí, rovnako ako čistými líniami malých japonských domácností. Takéto byty sú veľmi vhodné, pretože šetria priestor a najlepšie je, ak tu býva jeden prípadne aj dvaja ľudia.

VIDEO: Majiteľ bytu vám ukáže ako to funguje jeho dom. Mimochodom, v jeho malom byte sa nachádza mala vila.

 

Vďaka jednoduchej konštrukcii materiálov sa podarilo byt pripraviť presne tak, aby ušetril čo najviac miesta. Rovnako ako skladačke Lego všetko do seba krásne zapadá a tak môže vytvoriť dokonalý systém. Posúďte, ako sa vám tento Lego byt pozdáva. Nechali by ste sa na túto úsporu miesta nahovoriť?

Tento byt do seba zapadá ako skladačka legoTento byt do seba zapadá ako skladačka legoTento byt do seba zapadá ako skladačka legoTento byt do seba zapadá ako skladačka legoTento byt do seba zapadá ako skladačka lego

 

Zdroj:

Text: Nehnuteľnosti.sk

Fotografie: Barbara Appolloni

Video: Youtube.com

Diskusia

Podobné články

6 trendy nápadov, ako prevzdušniť malú obývaciu izbu

6 trendy nápadov, ako prevzdušniť malú obývaciu izbu

Súčasný trend kompaktnejších bytov aj domov s nižšou metrážou so sebou prináša výzvy pri výbere nábytku a dekorácií. Veľké dekoratívne kusy nábytku striedajú tie kompaktnejšie s maximálnym dôrazom na funkčnosť a minimalistickú estetiku. Dizajnéri navyše každý rok prichádzajú s novými nápadmi na efektívnejšie využitie, možnosti rozkladania aj kombináciu funkcií hneď niekoľkých kusov nábytku do jedného. Pri zariaďovaní obývacej izby sa zamerajte na...
Jedálenský stôl – pár tipov, ako si vybrať ten najlepší

Jedálenský stôl – pár tipov, ako si vybrať ten najlepší

V miestnosti, v ktorej jeme, či už raňajkujeme, obedujeme, alebo večeriame, strávime naozaj veľa času. Začíname rannou kávou a raňajkami a cez deň, alebo po práci si stihneme spraviť chvíľu kľudu na poobedné jedlo. Večerné občerstvenie niekedy sprevádza pohár vína s priateľmi a možno dlhé, zaujímavé rozhovory.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon