Aj malý byt vie očariť

Aj malý byt vie očariť

Máte radi komfort v malom? Ukážeme vám, že aj jednoizbák môže byť príjemne veľký. Aspoň opticky. Zahoďte všetky predsudky za hlavu, správne zariadenie a rozloženie priestoru môže spraviť zázraky.

 

Ak chcete vytvoriť viac priestoru v izbe, ideálnym riešením je vyvýšenie postele. Pod ňou vám vznikne priestor napríklad pre písací stôl, gauč, skriňu alebo iný nábytok. Ak sa bojíte výšok, intimitu spálne môžete od obývacej časti šikovne predeliť závesom, paravanom alebo knižnicou. Optické zväčšenie priestoru môžete docieliť aj pomocou farebne odlíšených stien a nezabudnite na kvetiny, ktoré celkový priestor aj oživia. Nesmieme opomenúť ani zrkadlá. Tie dodajú priestoru hĺbku a zväčšia ho na maximum. V jednoizbovom byte sa nemusíte obávať experimentov. Ak chcete viac priestoru v kuchyni, jednoduchým riešením je voľba barového pultu miesto klasického jedálenského stola. Ak sa vám zdá kúpeľňa pritesná, stačí vymeniť vaňu za sprchový kút a zmestíte tam aj práčku.

Váš byt je vašim domovom a preto sa nemusíte báť siahnuť aj po iných štýlových riešeniach. Ukážeme vám najzaujímavejšie vyriešené priestory slovenských jednoizbákov.

Nebojte sa otvoriť!

Aj malý byt vie očariť

Štýlový byt v bratislavskej Petržalke je ako stvorený pre ľudí, čo si radi doprajú čas pre seba. Nenútené minimalistické predely otvárajú priestor dokorán. Pozrite si celú fotogalériu.

Nedotknutý

Aj malý byt vie očariť

 

Kompletná rekonštrukcia spravila z tohto bytu novinku, ktorá čaká na svojho nového obyvateľa. Byt na prenájom je v Trenčíne a klasické riešenie oddelenej kuchynskej časti od spálne ponúka dostatok intimity. Takto vyzerá celý interiér.

V džungli veľkomesta

Aj malý byt vie očariť

 

Ilúzia obrovského priestoru docielená zaujímavým rozložením nábytku v interiéri. Nebojte sa experimentov a vaše bývanie sa zmení na luxusný komfort. Takto vyzerá v interiéri.

Bývanie so štýlom

Aj malý byt vie očariť

 

Zaujímavá kompozícia bytu v jednej miestnosti obsiahla kuchyňu aj obývačku bez toho, aby bol priestor stiesnený. Spálňa je síce oddelená ale pritom aj spojená vďaka dlhej knižnici, ktorá sa rozprestiera pozdĺž bytu. Pozrite si celý byt.

Podkrovný

Aj malý byt vie očariť

 

Jednoduchý a príjemný. Byt v "Malom Paríži" pochytil francúzsku eleganciu už na prvý pohľad. A detaily čakajú na majiteľa. Pozrite si zvyšok interiéru.

Zdroj: Nehnutelnosti.sk

Diskusia

Podobné články

Ako vybrať správny pozemok na stavbu rodinného domu? (rozhovor)

Ako vybrať správny pozemok na stavbu rodinného domu? (rozhovor)

Pred výberom pozemku zistite všetky detaily, ktoré môžu ovplyvniť stavbu a budúce užívanie. Ako sa vyhnúť rizikám a nečakaným prekážkam nám v rozhovore vysvetlí odborník na geofyziku RNDr. Maroš Nikolaj, PhD. zo spoločnosti Esprit z Banskej Štiavnice. Viac ako 30 rokov sa zaoberá problematikou životného prostredia v oblasti geológie, hydrogeológie, hydrológie, ekológie či modelovania prírodných procesov.

...
Kuchyňa s obývačkou má výhody, aj úskalia. Tu sú tipy od skúsenej expertky

Kuchyňa s obývačkou má výhody, aj úskalia. Tu sú tipy od skúsenej expertky

Spojenie kuchyne s obývačkou je veľmi častým riešením, ktorý v posledných rokoch získal veľkú popularitu. Tento koncept prináša so sebou množstvo výhod a možností, ale aj niekoľko úskalí, ktoré je potrebné zvážiť pri plánovaní a realizácii takéhoto priestoru. Prečítajte si inšpirácie a rady od skúsenej interiérovej dizajnérky Jasny Opavskej.

...
Dedenie nehnuteľnosti - ako prebieha dedičské konanie

Dedenie nehnuteľnosti - ako prebieha dedičské konanie

Dedenie patrí k najčastejším spôsobom nadobudnutia nehnuteľnosti. Dedič ju môže po smrti zosnulého vlastníka získať dvoma spôsobmi. Možnosti získania nehnuteľnosti a jej prevodu do osobného vlastníctva na základe výsledkov dedičského konania určuje platná legislatíva. Jej aktuálne znenie stanovuje dedičom aj povinnosti vyplývajúce z nadobudnutia majetku.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon