Bývanie v okolí Piešťan ponúka veľa možností a krásnych miest

Bývanie v okolí Piešťan ponúka veľa možností a krásnych miest

Okolie Piešťan je nádherné a tam sa rozhodol hľadať rodinný dom Miroslav z Vrbového. Deti im odrástli, chceli by niečo väčšie pre vnúčatká, kam by mohli umiestniť bazén, ale chcú zostať v blízkosti Vrbového. Nemajú problém dokončiť si ho podľa vlastných predstáv, ale nechcú niečo staré, do čoho by museli veľa investovať. V nedeľu podvečer na JOjke bude teda Vlado Voštinár hľadať v okolí Piešťan dom, ktorý má veľkosť tak akurát, pozemok a cenu do 170-tisíc eur.

Najskôr pôjdu do blízkej dedinky Veľké Orvište, kde si pozrú cenovo dostupný, kompletne zrekonštruovaný štvorizbový dom, čiastočne podpivničený na veľmi malom pozemku. Podľa Miroslava sú výhody: tichá lokalita, blízkosť jazera, dobre urobená rekonštrukcia, priestranné izby, pivnica. No veľkým mínusom sú potrebné náklady na dokúpenie pozemku a dokončenie podkrovia.

Zdroj: Nové bývanie

V Krakovanoch, ktoré Miroslav pozná z detstva, sa mu dom na prvý pohľad páči. Je na romantickom a dostatočne veľkom pozemku s potokom, má garáž, dve poschodia, pivnicu, no je v štádiu holodomu. Dom je rozľahlý, atypický, a tak sa do vizualizácie pustil architekt Balázs Füzék. Celý priestor dostal úplne iný rozmer. Hlavným mínusom je vysoká cena a tiež dodatočné náklady na dokončenie, ktoré by už boli nad jeho možnosti.

Zdroj: Nové bývanie

V Ratnovciach vidíme starší poschodový dom v modernom šate, do ktorého sa dá hneď nasťahovať. Predáva sa so zariadenou kuchyňou na peknom pozemku. Miroslava veľmi zaujal a cenovo by sa zmestil do rozpočtu.

Zdroj: Nové bývanie

Bonusová ponuka je skolaudovaná štvorizbová novostavba v obci Veselé, kde vzniká nová štvrť. Plusom je moderná dispozícia, veľké okná, podlahové kúrenie, parkovacie miesta, čiastočne upravený pozemok. Cena domu však prevyšuje rozpočet, ktorý si pán Miroslav stanovil a keďže ide o holodom, náklady by boli ešte oveľa vyššie.

Zdroj: Nové bývanie

Patrícia Jarjabková, skúsená realitná arbiterka z kancelárie Riešime bývanie, vidí Miroslava v tretej ponuke, v Ratnovciach. On si tiež vybral túto ponuku, zaujala ho a vezme tam celú rodinu, aby sa rozhodli, či si našli nové bývanie.

 

Zdroj: Nové bývanie

PR článok

Diskusia

Podobné články

Byt alebo dom? Bratislava alebo Nitra? Takáto výzva v Novom bývaní ešte nebola!

Byt alebo dom? Bratislava alebo Nitra? Takáto výzva v Novom bývaní ešte nebola!

Martina a Ján bývajú v Bratislave a obaja túžia po niečom väčšom, perspektívnom, ale u Jána je to byt v hlavnom meste, kde by chcel zostať. Martina zase túži po menšom dome v Nitre. Mladý pár by chcel mať viac možností na výber a veria, že ak nájdu tu správnu nehnuteľnosť, budú to vedieť. Obrátili sa teda na Nové bývanie. Moderátor Vlado Voštinár tvrdí, že takúto situáciu ešte neriešili, ale veľmi sa na zaujímavú úlohu teší. Je to  výzva aj pr...
Ak máte podmienku, že váš byt musí mať do 80 m² aj s balkónom, ukážeme vám také v Košiciach

Ak máte podmienku, že váš byt musí mať do 80 m² aj s balkónom, ukážeme vám také v Košiciach

Mladá rodina Olejárovcov z Michaloviec sa rozrástla o jedného člena – synčeka a dvojizbový byt, ktorý im slúžil na rozbeh, je im už pritesný. Tento dôvod na sťahovanie je častý, v Novom bývaní takéto situácie poznáme a keďže pracovné záväzky oboch manželov sú v Košiciach, budeme im hľadať bývanie práve tam. Chcú si ako mladá rodina zobrať pôžičku zo ŠFRB a jednou z podmienok je, že byt musí mať aj s balkónom do 80 m². Ideálny by bol byt, ktorý ne...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon