Valaliky, Hodkovce, Chrastné navštívime so štábom relácie Nové bývanie

Valaliky, Hodkovce, Chrastné navštívime so štábom relácie Nové bývanie

Naši záujemcovia, ktorí sa prihlásili do relácie Nové bývanie, žijú v centre Košíc. Toto bývanie má veľa výhod, ale aj nevýhod. Tou hlavnou nevýhodou je večerný koncertný ruch pod oknami. Chcú zmenu. Rozhodli sa odísť z bytu do menšieho domčeku s troma, štyrmi izbami v okolí Košíc. Záhradku môžu mať len pre radosť a posedenia na teraske. Dôležité je pre nich, aby sa tam mohli všetci stretávať a aby tam bol kľud. Ideálne okolo 20 kilometrov od Košíc, pretože za sumu 320-tisíc eur dom v metropole východu určite nenájdu. Ich zadanie je triezve a rozumné.

S Vladom Voštinárom ide hľadať vhodnú nehnuteľnosť za celú rodinu pani Zuzka s dcérou Alex. Ako prvé navštívia Valaliky a menšiu poschodovú novostavbu, ktorá vyzerá ako radová zástavba, ale nie je. Ak by to bola „radovka“, bolo by to asi lepšie, pretože pri dome zostal len malý, ťažko využiteľný pozemok.

Zdroj: Nové bývanie

Obec Hodkovce, ktorá je 20 kilometrov od mesta, navštívia dievčatá prvý raz.
Našli tam zrekonštruovaný a kompletne zariadený dom s obrovskou záhradou.
Nečakala, že by ju mohlo osloviť niečo také. Pozemok aj dom bol na jednej strane veľký, ale vo vnútri mu chýbali metre štvorcové. Museli by prerábať a hlavne veľa kosiť.

Zdroj: Nové bývanie

Len pár kilometrov od Košíc je obec Chrastné obklopená peknou prírodou. Na
predaj je moderný dom na peknom pozemku postavený v roku 2019. Spodná časť domu je obývaná, ale poschodie čaká na dokončenie. Každú ponuku hodnotí aj realitný arbiter Martin Čapo a pri tejto vidí jedno veľké mínus, a to chýbajúce kolaudačné povolenie.

Zdroj: Nové bývanie

Na poslednej ponuke čaká architekt Michal Skrak, ktorý im pripravil vizualizáciu novostavby. Ide o átriový domček v radovej zástavbe s vlastným parkovaním a malou záhradkou. Nachádza sa v mestskej časti Ľudvíkov dvor, obklopenou zeleňou, ktorej okolie sa ešte len buduje. Bonusová ponuka dámy zaujala, ale musia sa o tom porozprávať doma všetci.

Zdroj: Nové bývanie

A k tomu patrí aj rada Martina Čapa, realitného arbitra z kancelárie Riešime
bývanie, na záver: „Keď riešite bývanie, je nevyhnutné, aby sa procesu aktívne zúčastňovali všetci, ktorých sa to týka. Osobná skúsenosť pri výbere je dôležitá. Samotná kúpa sa tak skráti a predíde sa prípadnému rozčarovaniu niektorých členov rodiny po rozhodnutí.“

PR článok

Zdroj: Nové bývanie

Diskusia

Podobné články

Ak máte podmienku, že váš byt musí mať do 80 m² aj s balkónom, ukážeme vám také v Košiciach

Ak máte podmienku, že váš byt musí mať do 80 m² aj s balkónom, ukážeme vám také v Košiciach

Mladá rodina Olejárovcov z Michaloviec sa rozrástla o jedného člena – synčeka a dvojizbový byt, ktorý im slúžil na rozbeh, je im už pritesný. Tento dôvod na sťahovanie je častý, v Novom bývaní takéto situácie poznáme a keďže pracovné záväzky oboch manželov sú v Košiciach, budeme im hľadať bývanie práve tam. Chcú si ako mladá rodina zobrať pôžičku zo ŠFRB a jednou z podmienok je, že byt musí mať aj s balkónom do 80 m². Ideálny by bol byt, ktorý ne...
V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

Prievidza a jej okolie je lokalita, kde si hľadá domček Irena so svojou dcérou Sophiou. Potrebujú mať svoje súkromie, stačí im menší rodinný domček s troma izbami a v stave, aby sa mohli ihneď nasťahovať, s pozemkom do 5 árov. Rozpočet 200-tisíc euro je síce na hrane, ale Vlado Voštinár so svojim tímom z relácie Nové bývanie urobí všetko pre to, aby takúto nehnuteľnosť našli.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon