Máte hypotekárny úver? Zistite ako sa vyhnúť ďalšiemu zvyšovaniu úrokových sadzieb.

Máte hypotekárny úver? Zistite ako sa vyhnúť ďalšiemu zvyšovaniu úrokových sadzieb.

Desiatkam tisíc domácností končí v najbližšom roku fixácia úrokovej sadzby hypotéky. Úrokové sadzby stúpajú na nové 10 ročné maximá. Približne 45% klientov s hypotekárnym úverom čaká drastické zvýšenie mesačnej splátky v najbližších dvoch rokoch. Aj Vy premýšľate, čo bude s Vašim úverom? Zazmluvnite si úrokovú sadzbu už dnes a spávajte s istotou.

Rekordné zvyšovanie úrokových sadzieb

Za posledný rok sledujeme zvýšenie úrokových sadzieb o viac ako 3% z minimálnych 0,365% až na dnešných 4% a viac. Prognózy popredných ekonómov signalizujú ďalšie zvyšovanie úrokových sadzieb. Pri bežnej výške hypotéky 100 000€ sa mesačná splátka zvýši takmer dvojnásobne (z pôvodných 293€ na 507€ mesačne). V kombinácii so zdražovaním cien môže byť toto zvýšenie pre niektoré domácnosti likvidačné.

HypoVäčšina domácností len čaká, kým im skončí fixácia hypotéky, pričom nevedia, akú úrokovú sadzbu im banka ponúkne. Počuli ste ale o tom, že sa dá úroková sadzba zazmluvniť vopred?

 

Ako sa vyhnúť zvyšovaniu úrokových sadzieb

Portál Nehnuteľnosti.sk v spolupráci so spoločnosťou Swiss Life Select Vám prináša ideálne riešenie. Jednoducho, rýchlo a bezplatne si s nami zazmluvnite najnižšiu možnú úrokovú sadzbu už dnes. Keďže zvyšovanie úrokových sadzieb očakávame aj v roku 2023, akékoľvek ďalšie zdražovanie sa Vás už nedotkne. Pričom sa Vám súčasná splátka až do konca Vašej fixácie hypotéky nezmení.

Postup1

Toto riešenie je jednoduché, rýchle a bezplatné. Máte istotu, že budete mať najvýhodnejšiu sadzbu na trhu aj v ďalšom období. Treba si dať ale pozor, sadzba sa dá vopred zazmluvniť len vo vybraných bankách. Pre ponuku na mieru nás kontaktujte už dnes pomocou formuláru nižšie. Úrokové sadzby rastú každým dňom.

button

Diskusia

Podobné články

Ak máte podmienku, že váš byt musí mať do 80 m² aj s balkónom, ukážeme vám také v Košiciach

Ak máte podmienku, že váš byt musí mať do 80 m² aj s balkónom, ukážeme vám také v Košiciach

Mladá rodina Olejárovcov z Michaloviec sa rozrástla o jedného člena – synčeka a dvojizbový byt, ktorý im slúžil na rozbeh, je im už pritesný. Tento dôvod na sťahovanie je častý, v Novom bývaní takéto situácie poznáme a keďže pracovné záväzky oboch manželov sú v Košiciach, budeme im hľadať bývanie práve tam. Chcú si ako mladá rodina zobrať pôžičku zo ŠFRB a jednou z podmienok je, že byt musí mať aj s balkónom do 80 m². Ideálny by bol byt, ktorý ne...
V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

Prievidza a jej okolie je lokalita, kde si hľadá domček Irena so svojou dcérou Sophiou. Potrebujú mať svoje súkromie, stačí im menší rodinný domček s troma izbami a v stave, aby sa mohli ihneď nasťahovať, s pozemkom do 5 árov. Rozpočet 200-tisíc euro je síce na hrane, ale Vlado Voštinár so svojim tímom z relácie Nové bývanie urobí všetko pre to, aby takúto nehnuteľnosť našli.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon