Investičný fond, ktorý podporuje a financuje obchodníkov a realitných maklérov na Slovensku

Investičný fond, ktorý podporuje a financuje obchodníkov a realitných maklérov na Slovensku

V súčasnej dobe, kedy si investičné možnosti konkurujú na každom rohu, objavujú sa prístupy k investovaniu, ktoré sú o čosi inovatívnejšie. Jedným z takýchto zaujímavých prístupov už takmer 10 rokov rozvíja v rámci svojich aktivít aj skupina BizPartner Group, ktorej unikátnu službu využívajú realitní makléri, obchodníci s nehnuteľnosťami a investori po celom Slovensku.

Financovanie obchodov s nehnuteľnosťami, spokojnosť na každej strane

Ide o službu, v rámci ktorej spolupracujú so skúsenými partnermi v oblasti nehnuteľností, ktorí majú cit pre dobré obchody a dokonale poznajú svoj lokálny realitný trh. Čo im v danom čase chýba, je dostatočný kapitál pre efektívne obchodovanie. Ak partner identifikuje príležitosť na kúpu nehnuteľnosti s potenciálom jej zhodnotenia a úspešného predaja, BizPartner Group vstupuje do obchodu ako investor a nehnuteľnosť za partnera kúpi.

Z dôvodu minimalizácie špekulatívnych obchodov a rizika, vyžadujú od partnerov 20 percentnú spoluúčasť. To zabezpečí, že obchody vyhodnocujú racionálnejšie a opartnejšie, zároveň tým BizPartner Group chránia svoj kapitál, investície investorov a udržujú svoje portfólio nehnuteľnosti likvidné.

biz objekt 01

Zdroj: Shutterstock

Bezprostredne po nákupe nehnuteľnosti môžu partneri zahájiť jej zhodnocovanie. Niekedy ide o rozsiahlu rekonštrukciu, inokedy len jednoduchý home-staging. Následne môžu nehnuteľnosť okamžite začať predávať za nimi určenú cenu, z ktorej si BizPartner Group nechávajú len vopred dohodnutý poplatok. Viac o podmienkach tejto služby tu.

“Tento prístup vytvoril aj zaujímavé podmienky pre našich investorov, ktorí sa podieľajú na výnosoch spoločne s nami. Investíciou získavajú dvojciferný ročný výnos vyplácaný každý mesiac a zabezpečenie samostatným záložným právom k nehnuteľnosti z nášho portfólia,” približuje Martin Fodor, CEO a zakladateľ BizPartner Group.

Martin Fedor

Martin Fodor, CEO a zakladateľ BizPartner Group (Zdroj: BizPartner Group)

Likvidita a bezpečnosť: Nová perspektíva

BizPartner Group sa svojím prístupom odlišujú najmä tým, že miesto výstavby developerských projektov radšej volia niekoľko desiatok menších, likvidnejších obchodov pod dohľadom ich skúsených partnerov. Zároveň majú ich investície podstatne kratší časový horizont. S priemernou dobou obchodu okolo štyroch mesiacov minimalizujú riziká spojené s dlhodobými projekciami, ako je predĺženie výstavby v dôsledku externých faktorov. Investícia do hotových nehnuteľností a ich vysoká likvidita poskytujú nielen bezpečnosť pre investorov, ale aj efektívnejšie využitie kapitálu. Tá istá investícia sa teda zhodnotí aj 3-krát ročne, pričom pri výstavbe môže jeden projekt trvať aj viac ako 3 roky. 

Investičný fond skupiny BizPartner Group predstavuje nadštandardný prístup k bezpečnosti investícií. Ich rozhodnutie investovať do likvidných obchodov s nehnuteľnosťami je inovatívnym krokom na trhu, ktorá zároveň ponúka príležitosť aj lokálnym obchodníkom s nehnuteľnosťami. 

Viac o investovaní s BizPartner Group na https://invest.bizpartnergroup.com/

Viac o financovaní obchodov s nehnuteľnosťami na https://finance.bizpartnergroup.com/obchodovanie-a-development

PR článok

Diskusia

Podobné články

Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Hypotekárne úvery sú u nás najčastejším zdrojom financovania nehnuteľnosti. Účel hypoték ostáva aj po rokoch rovnaký, no ich výška a podmienky získania sa priebežne menia. Od vývoja na trhu a vašich finančných možností závisí, aký typ hypotéky je pre vás vhodný, akú výšku úveru vám banka schváli a na akú dobu zafixuje úrokové sadzby.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon