Prírodné bývanie v modernom prevedení je unikátom, ktorý si zamilujete!

Prírodné bývanie v modernom prevedení je unikátom, ktorý si zamilujete!

Teplo domova v modernom šate? To bola výzva, ktorú dizajnéri z TOLICCI zvládli opäť na jednotku!

Teplý interiér, prírodné prvky a moderný dizajn, to boli podmienky, ktoré si zadal klient, milujúci hory a šport v prírode. Práve preto boli pri realizácii projektu rodinnej rezidencie v Martine použité najmä zemité odtiene a prírodné farby. Tmavé drevo, čierny a špeciálny zelený mramor krásne dopĺňajú prírodné prvky v podobe machových obkladov a štýlových doplnkov v prírodných tvaroch. Unikátom sú ručne robené svietidlá z Čiech a Slovenska, či dizajnérske kúsky z Talianska. Dominantným prvkom je mramorový krb, ktorý príjemne zapadá do celkového konceptu. Punc luxusu v elegantnom interiéri dopĺňajú zlaté akcenty, ktoré sú pre TOLICCI typické. Jednoduché, krásne a moderné bývanie na rozlohe 193 m2 je ako stvorené pre mladú rodinku, ktorá miluje prírodu a zároveň si chce užiť teplo domova. 

Prírodné bývanie v modernom prevedení je unikátom, ktorý si zamilujete!Prírodné bývanie v modernom prevedení je unikátom, ktorý si zamilujete!Prírodné bývanie v modernom prevedení je unikátom, ktorý si zamilujete!Prírodné bývanie v modernom prevedení je unikátom, ktorý si zamilujete!Prírodné bývanie v modernom prevedení je unikátom, ktorý si zamilujete!Prírodné bývanie v modernom prevedení je unikátom, ktorý si zamilujete!Prírodné bývanie v modernom prevedení je unikátom, ktorý si zamilujete!Prírodné bývanie v modernom prevedení je unikátom, ktorý si zamilujete!Prírodné bývanie v modernom prevedení je unikátom, ktorý si zamilujete!Prírodné bývanie v modernom prevedení je unikátom, ktorý si zamilujete!Prírodné bývanie v modernom prevedení je unikátom, ktorý si zamilujete!Prírodné bývanie v modernom prevedení je unikátom, ktorý si zamilujete!Prírodné bývanie v modernom prevedení je unikátom, ktorý si zamilujete!Prírodné bývanie v modernom prevedení je unikátom, ktorý si zamilujete!Prírodné bývanie v modernom prevedení je unikátom, ktorý si zamilujete!

Zdroj:

Text: Nehnutelnosti.sk

Foto: TOLICCI

Diskusia

Podobné články

Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Hypotekárne úvery sú u nás najčastejším zdrojom financovania nehnuteľnosti. Účel hypoték ostáva aj po rokoch rovnaký, no ich výška a podmienky získania sa priebežne menia. Od vývoja na trhu a vašich finančných možností závisí, aký typ hypotéky je pre vás vhodný, akú výšku úveru vám banka schváli a na akú dobu zafixuje úrokové sadzby.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon