Víkendový dom z Kanady dokazuje, že drevo do hory sa nosiť oplatí

Víkendový dom z Kanady dokazuje, že drevo do hory sa nosiť oplatí

Hovorí sa, že netreba nosiť drevo do hory. Drevený dom uprostred kanadského lesa však toto porekadlo úspešne vyvrátil.

La Luge je víkendový domček, ležiaci uprostred krásy kanadskej rozprávkovej prírody. Súkromné kúpele zaberajú takmer trištvrte domu, zvyšok pojme hostí. Priestory domu sú rozdelené do rôznych geometrických tvarov, pomocou veľkých posuvných dverí sa dá detská izba oddeliť na hosťovskú, či otvoriť viac obytných priestorov.

Drevená atmosféra pôsobí upokojujúco, kombinácia cédra, dubu a orecha je naozaj príjemná. Veľká obývačka spojená s kuchyňou je srdcom celého priestoru, nechýba však dostatok súkromia a dokonca ani vonkajšia vírivka, ktorá padne dobre aj v mrazivej zime po saune. Víkendové bývanie z Kanady opäť dokazuje, že spojenie domu s prírodou je nezameniteľné.

Víkendový dom z Kanady dokazuje, že drevo do hory sa nosiť oplatíVíkendový dom z Kanady dokazuje, že drevo do hory sa nosiť oplatíVíkendový dom z Kanady dokazuje, že drevo do hory sa nosiť oplatíVíkendový dom z Kanady dokazuje, že drevo do hory sa nosiť oplatíVíkendový dom z Kanady dokazuje, že drevo do hory sa nosiť oplatíVíkendový dom z Kanady dokazuje, že drevo do hory sa nosiť oplatíVíkendový dom z Kanady dokazuje, že drevo do hory sa nosiť oplatíVíkendový dom z Kanady dokazuje, že drevo do hory sa nosiť oplatíVíkendový dom z Kanady dokazuje, že drevo do hory sa nosiť oplatíVíkendový dom z Kanady dokazuje, že drevo do hory sa nosiť oplatíVíkendový dom z Kanady dokazuje, že drevo do hory sa nosiť oplatíVíkendový dom z Kanady dokazuje, že drevo do hory sa nosiť oplatíVíkendový dom z Kanady dokazuje, že drevo do hory sa nosiť oplatíVíkendový dom z Kanady dokazuje, že drevo do hory sa nosiť oplatíVíkendový dom z Kanady dokazuje, že drevo do hory sa nosiť oplatíVíkendový dom z Kanady dokazuje, že drevo do hory sa nosiť oplatíVíkendový dom z Kanady dokazuje, že drevo do hory sa nosiť oplatíVíkendový dom z Kanady dokazuje, že drevo do hory sa nosiť oplatíVíkendový dom z Kanady dokazuje, že drevo do hory sa nosiť oplatíVíkendový dom z Kanady dokazuje, že drevo do hory sa nosiť oplatí

Zdroj:

Text: Nehnuteľnosti.sk

Foto: v2com

Diskusia

Podobné články

Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Hypotekárne úvery sú u nás najčastejším zdrojom financovania nehnuteľnosti. Účel hypoték ostáva aj po rokoch rovnaký, no ich výška a podmienky získania sa priebežne menia. Od vývoja na trhu a vašich finančných možností závisí, aký typ hypotéky je pre vás vhodný, akú výšku úveru vám banka schváli a na akú dobu zafixuje úrokové sadzby.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon