Sťahujete sa a potrebujete vybaviť TV? Získajte skvelý výber programov a svetový šport.

Sťahujete sa a potrebujete vybaviť TV? Získajte skvelý výber programov a svetový šport.

Určite to každý z nás pozná. Prenájom bytu s partnerom alebo kúpa novej nehnuteľnosti. Sťahovanie sa do nového bývania je náročný proces, s ktorým sa spája aj výber poskytovateľa TV a internetu. Občas je ťažké sledovať trendy a mať prehľad ktorý operátor ponúka najpestrejšiu programovú ponuku za čo najlepšiu cenu. Ak hľadáte spoľahlivého TV providera so širokou programovou ponukou, máme pre vás riešenie.

Široká programová ponuka a zápasy Ligy majstrov

DIGI získate množstvo filmových, dokumentárnych, detských, ale aj športových programov pre celú rodinu. Programová ponuka v DIGI je naozaj bohatá, na výber je viac ako 140 programov a svoj obľúbený program si tak nájde naozaj každý.

DIGI navyše na obrazovky prináša najlepší svetový šport. Fanúšikov poteší až 15 športových programov, na ktorých sa vysielajú atraktívne LIVE zápasy Ligy majstrov. V ponuke sú aj zápasy Premier League, Serie A Bundesligy či LaLigy. A to všetko v HD kvalite! Nemusíš tak stráviť hodiny na webe snažiac sa nájsť online prenos obľúbeného El Clásica a uspokojiť sa s mizivou kvalitou a komentárom v španielčine.

Pokiaľ dáte radšej prednosť iným športom v DIGI nájdete aj napínavé závody Formule 1, ktoré štartujú už v marci. Veľmi obľúbené sú aj nočné zápasy UFC, ktoré sú vysielané na programe Premier Sport 2.

Pre milovníkov dokumentov je v ponuke až 20 dokumentárnych programov, medzi ktoré patria aj Discovery, BBC Earth či History Channel.

Pre najmenšich divákov je pripravená ponuka 11 detských programov vrátane Ťuki TV, Disney Junior, Cartoon Network či Nick Jr, na ktorých spoznajú nových rozprávkových hrdinov, zabavia sa pesničkami a zábavnou formou sa naučia veľa nových vecí o svete.

Základný balík v DIGI získate už od 9,60 EUR mesačne. Navyše, s využitím bonusu za satelit a inštaláciu neplatíte na úvod žiadne poplatky a ušetríte na až 72 € - a to sa fakt oplatí!

Prechod do DIGI je jednoduchý. Stačí zavolať na zákaznícku linku 0850 211 112, kde všetko vybavia za vás. Nemusíte chodiť na pobočku, zháňať satelit či stráviť hodiny čítaním manuálu o montáži satelitu či zapájaní set-top boxu. Montáž satelitu vám zabezpečí skúsený technik do pár dní od objednávky a vy si tak môžete naplno vychutnať bohatú programovú ponuku z pohodlia nového domova.

Ušetrené peniaze sa určite zídu pri zariaďovaní nového bývania. Televízia a internet získate v DIGI bez viazanosti.

Svetový šport pod palcom

Nasťahovali ste sa do nového bývania a nemáte ešte vybalené? Nevadí. S mobilnou aplikáciou DIGI GO môžete sledovať na mobile či tablete až 24 TV programov, z toho 11 športových a 13 slovensko-českých. Sledujte vaše obľúbené TV programy až na 2 zariadeniach súčasne, kdekoľvek a kedykoľvek. Zákazníci DIGI môžu získať mobilnú aplikáciu DIGI GO a doplnkovú službu TV Archív za zvýhodnenú cenu len 1,90 € mesačne. Viac informácií nájdete TU.

PR článok

Diskusia

Podobné články

Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Hypotekárne úvery sú u nás najčastejším zdrojom financovania nehnuteľnosti. Účel hypoték ostáva aj po rokoch rovnaký, no ich výška a podmienky získania sa priebežne menia. Od vývoja na trhu a vašich finančných možností závisí, aký typ hypotéky je pre vás vhodný, akú výšku úveru vám banka schváli a na akú dobu zafixuje úrokové sadzby.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon