Vyrazíme za nehnuteľnosťami do okolia Nitry

Vyrazíme za nehnuteľnosťami do okolia Nitry

V nedeľu podvečer nás zavedie Vlado Voštinár do Nitry za Jurajom, ktorý je vášnivým koníčkárom. Prihlásil sa do Nového bývania, aby našiel pre seba a dcérku domček s malým pozemkom, kde by mali obaja svoje súkromie a Juraj aj pracovňu. Nehľadá priamo v Nitre, pretože tam sú ceny vysoké, ale v jej okolí, napríklad v Lužiankach, kde to pozná a kam chodí do stajne. Nebojí sa prerábania, ale nevadila by mu ani novostavba a chce sa zmestiť do 230-tisíc eur.

Prvá ponuka je v Lužiankach. Veľký dom zo sedemdesiatych rokov
po rekonštrukcii s obrovským pozemkom a za dobrú cenu. Táto ponuka je vhodná pre niekoho, kto by vedel pozemok využiť na ďalšiu investíciu, ale nie pre Juraja, ktorý hľadá niečo menšie.

Zdroj: Nové bývanie

Zostávame v Lužiankach, kde je na predaj dom vhodný na dvojgeneračné bývanie s dostatkom súkromia pre dve rodiny. Dom aj pozemok sú veľké a do parády si ho zobral architekt Michal Skrak. Navrhol priestornú modernú rekonštrukciu s delením na dennú a nočnú časť. Cena nehnuteľnosti je prijateľná a zostali by financie aj na prerábku, ale dom je opäť veľký pre dve osoby. 

Zdroj: Nové bývanie

Šurianky sú síce ďalej od Nitry, ale v ponuke je kompletne moderne zariadený dvojročný bungalov s veľkou terasou, krbom, bez plynu, ale s prípojkou na ulici. Pozemok je neupravený, potrebuje dokončiť. 

Zdroj: Nové bývanie

V tichej časti Ivanky pri Nitre, v radovej zástavbe, sa predáva kompletne zariadený dom. Na prízemí je denná a na poschodí nočná časť. Pozemok je menší, no nechýba tam terasa a záhradný domček. Susedia sú síce v tesnej blízkosti, ale všetko je o medziľudských vzťahoch.  

Zdroj: Nové bývanie

Všetkým fanúšikom realitného trhu netreba pripomínať, že ich obľúbená relácia sa vysiela v nedeľu o 17:50 na JOJke a ak máte chuť pozrieť si ju opäť, nájdete ju v archíve na joj.sk.

 

Zdroj: Nové bývanie

PR článok

Diskusia

Podobné články

Ak máte podmienku, že váš byt musí mať do 80 m² aj s balkónom, ukážeme vám také v Košiciach

Ak máte podmienku, že váš byt musí mať do 80 m² aj s balkónom, ukážeme vám také v Košiciach

Mladá rodina Olejárovcov z Michaloviec sa rozrástla o jedného člena – synčeka a dvojizbový byt, ktorý im slúžil na rozbeh, je im už pritesný. Tento dôvod na sťahovanie je častý, v Novom bývaní takéto situácie poznáme a keďže pracovné záväzky oboch manželov sú v Košiciach, budeme im hľadať bývanie práve tam. Chcú si ako mladá rodina zobrať pôžičku zo ŠFRB a jednou z podmienok je, že byt musí mať aj s balkónom do 80 m². Ideálny by bol byt, ktorý ne...
V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

Prievidza a jej okolie je lokalita, kde si hľadá domček Irena so svojou dcérou Sophiou. Potrebujú mať svoje súkromie, stačí im menší rodinný domček s troma izbami a v stave, aby sa mohli ihneď nasťahovať, s pozemkom do 5 árov. Rozpočet 200-tisíc euro je síce na hrane, ale Vlado Voštinár so svojim tímom z relácie Nové bývanie urobí všetko pre to, aby takúto nehnuteľnosť našli.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon