V Trnave vám ukážeme ponuku trojizbových bytov

V Trnave vám ukážeme ponuku trojizbových bytov

Moderátor Vlado Voštinár na úvod podvečernej nedeľnej relácie Nové bývanie bude trošku nostalgický. Ukáže divákom svoje rodisko, sídlisko, na ktorom vyrastal. Hľadanie trojizbového bytu v Trnave pre mladú rodinku si užíval, pretože toto mesto je jeho srdcovkou. Veríme, že sa mu podarí nájsť vhodné bývanie do 200-tisíc eur.

Blízko centra, na Spartakovskej ulici je na predaj prerobený klasický panelákový byt, kam sa dá okamžite nasťahovať. Celý bytový dom je kompletne prerobený. V cene bytu je aj zariadenie kuchyne a klimatizácia. Jedinou nevýhodou sú chýbajúce metre štvorcové. 

Zdroj: Nové bývanie

Ulica Andreja Kubinu je v lokalite Trnava západ. V blízkosti je škola, škôlka a detské ihrisko, takže ideálne bývanie pre  mladú rodinu. Tento byt má viac metrov štvorcových, v kúpeľni je aj vaňa, čo Zuzka ocenila, a tiež je kompletne prerobený a predáva sa aj so zariadením. Byt je ideálny, ale cena je nad ich finančný limit.

Zdroj: Nové bývanie

Sídlisko Vodáreň je tiež veľmi obľúbená lokalita najmä pre rodiny s malými deťmi. Byt je v pôvodnom stave, ale architektka Lucia Ortutová sa pohrala s grafickým návrhom a urobila z tohto bytu nádherné moderné bývanie pre mladú rodinu. 

Zdroj: Nové bývanie

Ako vždy sa v bonusovej ponuke pozrieme na niečo, čo nebolo v zadaní. Vyrazíme pár kilometrov od Trnavy do obce Špačince. Realitná kancelária ponúka kompletne prerobený rodinný dom na atypickom pozemku. Jeho nevýhodou sú chýbajúce metre štvorcové, je to pre rodinu veľmi malé. 

Zdroj: Nové bývanie

Realitná rada od Martina Čapa na záver: „Keď riešime bývanie, je dobré mať aj realistické zadanie, a to vedieť určiť obdobie, na ktoré danú nehnuteľnosť kupujem. Kupovať niečo navždy býva skoro vždy nemožná misia.“

 

Zdroj: Nové bývanie

PR článok

Diskusia

Podobné články

Ak máte podmienku, že váš byt musí mať do 80 m² aj s balkónom, ukážeme vám také v Košiciach

Ak máte podmienku, že váš byt musí mať do 80 m² aj s balkónom, ukážeme vám také v Košiciach

Mladá rodina Olejárovcov z Michaloviec sa rozrástla o jedného člena – synčeka a dvojizbový byt, ktorý im slúžil na rozbeh, je im už pritesný. Tento dôvod na sťahovanie je častý, v Novom bývaní takéto situácie poznáme a keďže pracovné záväzky oboch manželov sú v Košiciach, budeme im hľadať bývanie práve tam. Chcú si ako mladá rodina zobrať pôžičku zo ŠFRB a jednou z podmienok je, že byt musí mať aj s balkónom do 80 m². Ideálny by bol byt, ktorý ne...
V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

Prievidza a jej okolie je lokalita, kde si hľadá domček Irena so svojou dcérou Sophiou. Potrebujú mať svoje súkromie, stačí im menší rodinný domček s troma izbami a v stave, aby sa mohli ihneď nasťahovať, s pozemkom do 5 árov. Rozpočet 200-tisíc euro je síce na hrane, ale Vlado Voštinár so svojim tímom z relácie Nové bývanie urobí všetko pre to, aby takúto nehnuteľnosť našli.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon