Chcete bývať v Trenčíne a jeho okolí? Poradíme vám.

Chcete bývať v Trenčíne a jeho okolí? Poradíme vám.

Ak máte záujem žiť v rodinnom dome v okolí Trenčína a zaujíma vás, aká je ponuka realitných kancelárií, zapnite si v nedeľu o 17:50 reláciu Nové bývanie na JOJke. Vlado Voštinár bude takúto nehnuteľnosť hľadať pre Braňa, ktorý sa tam chce usadiť a má rozpočet 300-tisíc euro.

Prvá ponuka sa nachádza v Trenčianskej Turnej v novovybudovanej časti Hámre, kam sa treba presúvať autom. Je to štandardný štvorizbový, zabývaný, nový bungalov s peknou záhradou na dostatočne veľkom pozemku. Problémom je dispozícia a nepraktický výstup do záhrady.

Zdroj: Nové bývanie

Trenčín, mestská časť Záblatie, lokácia Dolné Pažitie, ponúka štvorizbový byt v poschodovej radovej zástavbe s maličkým pozemkom a terasou. Byt ponúkajú v štandarde a so zariadením priamo na mieru pomohla architektka Lucia Ortutová. Plusom je priaznivá cena nehnuteľnosti a mínusom je malý pozemok. 

Zdroj: Nové bývanie

Zostávame v Trenčíne, v Záblatí, v novovybudovanej lokalite Cez ohrady, kde sa predáva bungalov v radovej zástavbe. Je to novostavba, ale netradične sa dodáva vo vysokom štandarde, čím je táto ponuka zaujímavá a finančne výhodná. Je zariadená kuchynskou linkou, spotrebičmi, vnútorným osvetlením, podlahami, kúpeľňou, dverami, vonkajšími žalúziami. Pozemok je menší, ale dostatočný na oddych.

Zdroj: Nové bývanie

Bonusová ponuka je priamo v Trenčíne na tichom sídlisku pod lesom v novovybudovanej lokalite Liptovská. Byt je rozmerovo veľkorysý s priestrannou terasou, balkónom a kompletne luxusne zariadený. Dá sa dokúpiť garáž aj dve parkovacie miesta. No bývanie v rodinnom dome to nenahradí. 

Zdroj: Nové bývanie

Na záver dostane slovo odborník, Ján Palenčár prezident Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska: „Ak zvažujete kúpu nehnuteľností v mestskom satelite, preverte si dopravnú dostupnosť, aby ste sa nestali otrokom cestovania.“

 

PR článok

Zdroj (text/foto): Nové bývanie

Diskusia

Podobné články

Ak máte podmienku, že váš byt musí mať do 80 m² aj s balkónom, ukážeme vám také v Košiciach

Ak máte podmienku, že váš byt musí mať do 80 m² aj s balkónom, ukážeme vám také v Košiciach

Mladá rodina Olejárovcov z Michaloviec sa rozrástla o jedného člena – synčeka a dvojizbový byt, ktorý im slúžil na rozbeh, je im už pritesný. Tento dôvod na sťahovanie je častý, v Novom bývaní takéto situácie poznáme a keďže pracovné záväzky oboch manželov sú v Košiciach, budeme im hľadať bývanie práve tam. Chcú si ako mladá rodina zobrať pôžičku zo ŠFRB a jednou z podmienok je, že byt musí mať aj s balkónom do 80 m². Ideálny by bol byt, ktorý ne...
V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

Prievidza a jej okolie je lokalita, kde si hľadá domček Irena so svojou dcérou Sophiou. Potrebujú mať svoje súkromie, stačí im menší rodinný domček s troma izbami a v stave, aby sa mohli ihneď nasťahovať, s pozemkom do 5 árov. Rozpočet 200-tisíc euro je síce na hrane, ale Vlado Voštinár so svojim tímom z relácie Nové bývanie urobí všetko pre to, aby takúto nehnuteľnosť našli.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon