Vianočná výzdoba, ktorá je IN!

Vianočná výzdoba, ktorá je IN!

Blíži sa čas vianočný a s ním aj naše tradičné zdobenie stromčeka či domčeka rôznymi ozdobami. Niekto má rád jemnú výzdobu z prírodných materiálov, niekto stavia na elegantnej modernosti. A čo vy?

Tento rok je moderná biela farba v kombinácií s mätovou, striebornou, čokoládovou alebo fialovou. Vianočný stromček v podobe strapatej jedličky alebo borovice je klasika, no ak chcete byť skutočne in, moderným prvkom je vianočný stromček v tvare ihlanu. Čo sa týka jeho výzdoby, trendy sú stále vianočné gule menších rozmerov. Žiarivé lamety a lesklé strapaté reťaze už pomaly z módy vychádzajú a nahrádzajú ich látkové stuhy v pastelových farbách. Samozrejme, proti gustu žiaden dišputát a ak máte radšej vianočnú klasiku - kombináciu zlatej a červenej alebo striebornej s modrou, nebojte sa a choďte do toho. 

Výzdoba z interiéru sa v súčasnosti čoraz častejšie dostáva aj za dvere našich príbytkov. Tie zvykneme ozdobovať rôznymi vencami, opäť sa vraciame k prírodným materiálom. Ihličie, škorica, šípky, vanilka, šišky či sušené pomaranče - to všetko a ešte viac pri výzdobe môžete použiť. Kedysi moderný, dnes už takmer tradičný spôsob výzdoby exteriéru našich domovov spočíva v stovkách svetielok, ktoré dávame buď na fasádu domu alebo na stromy. Keď však dom bliká ako Las Vegas a účet za elektrinu je taký vysoký, akoby ste mali súkromnú elektráreň, možno ste to trochu prepískli. Ale môže to byť aj zábavné. Pozrite sa sami:

Vianočný kankan

Vianoce s dubstepom

Aj PSY rozžiaril výzdobu

Zdroj:

Text: Nehnutelnosti.sk

Video: Youtube.com

Diskusia

Podobné články

Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Hypotekárne úvery sú u nás najčastejším zdrojom financovania nehnuteľnosti. Účel hypoték ostáva aj po rokoch rovnaký, no ich výška a podmienky získania sa priebežne menia. Od vývoja na trhu a vašich finančných možností závisí, aký typ hypotéky je pre vás vhodný, akú výšku úveru vám banka schváli a na akú dobu zafixuje úrokové sadzby.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon