Takto vyzerá novodobý luxus? Zoznámte sa s vznášajúcim sa podmorským koníkom z Arabského zálivu

Takto vyzerá novodobý luxus? Zoznámte sa s vznášajúcim sa podmorským koníkom z Arabského zálivu

Dubaj si pripisuje na svoje tričko ďalší unikátny projekt a prvenstvo. Tentokrát prekvapil svet podmorským obytným projektom, ktorý má svetové ambície.

 Aj svet nadštandardu a luxusu pozná inovácie

Projekt, ktorý mohol vzniknúť iba v arabskom emiráte - tentokrát v Dubaji, inšpiruje novým podmorským pohľadom na svet luxusných a nadštandardných nehnuteľností. The Floating Seahorse ( V preklade Vznášajúci sa morský koník) predstavuje podmorský príbytok, ktorý je v skutočnosti čln bez pohonu.Spoločnosť Kleindienst Group, ktorá má projekt na svedomí, dáva do pozornosti realizáciu až 42 príbytkov v Dubaji. Predstavitelia veria, že koncept môže byť realizovaný aj v iných svetových destináciách.

Luxusný podmorský koník je rozdelený na 3 časti: nadmorskú časť, časť na hladine vody a podmorskú časť. Spálňu a kúpeľňu situovali v podmorskej časti. Na úrovni morskej hladiny nájdeme v príbytku kuchyňu s jedálňou a obývačku, ktorá svoj komfort bude poskytovať aj v exteriéri na úrovni terasy. Posledná tretia časť, ktorá sa nachádza najvyššie disponuje napríklad mini-barom, kuchynským pultom. Nechýba ani jacuzzi. Palubu možno transformovať aj na zimnú záhradu.

Názov projektu, v preklade vznášajúci sa morský koník, vychádza z konceptu, ktorý nadväzuje na aktuálne umiestnenie projektu v oblasti Arabského zálivu. Podľa slov CEO jednej z najznámejších a najväčších developerských spoločnosti, ktoré operujú na území Dubaja - Kleindienst Group, má spoločnosť v pláne postaviť pod príbytkami umelý koralový útes, v ktorom nájde pokojné miesto pre život aj tento ohrozený druh a obyvatelia obytných člnov krásny a jedinečný výhľad na podmorskú panorámu.

"Veríme, že projekt nastolí nový rozmer pre nadštandardný životný štýl vďaka inovácii, súčasnému dizajnu a samotnej myšlienke podmorského bývania."

Výkonný riaditeľ spoločnosti Kleindienst Group, Josef Kleindienst uvádza aj to, že už od spustenia projektu sa stretli nielen s miestnymi, ale aj regionálnymi a medzinárodnými požiadavkami na projekt.

 Takto vyzerá luxus.

Zoznámte sa s vznášajúcim sa s unikátnym projektom

Takto vyzerá novodobý luxus? Zoznámte sa s vznášajúcim sa podmorským koníkom z Arabského zálivuTakto vyzerá novodobý luxus? Zoznámte sa s vznášajúcim sa podmorským koníkom z Arabského zálivuTakto vyzerá novodobý luxus? Zoznámte sa s vznášajúcim sa podmorským koníkom z Arabského zálivuTakto vyzerá novodobý luxus? Zoznámte sa s vznášajúcim sa podmorským koníkom z Arabského zálivuTakto vyzerá novodobý luxus? Zoznámte sa s vznášajúcim sa podmorským koníkom z Arabského zálivu

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk, Kleindienst Group

Fotografie: Kleindienst Group

Diskusia

Podobné články

Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Hypotekárne úvery sú u nás najčastejším zdrojom financovania nehnuteľnosti. Účel hypoték ostáva aj po rokoch rovnaký, no ich výška a podmienky získania sa priebežne menia. Od vývoja na trhu a vašich finančných možností závisí, aký typ hypotéky je pre vás vhodný, akú výšku úveru vám banka schváli a na akú dobu zafixuje úrokové sadzby.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon