Tento útulný domček postavili za 5 týždňov

Tento útulný domček postavili za 5 týždňov

Očarí vás farbami i dizajnom

Majiteľkou útulného domčeka je Jennifer Hope, ktorá vzala otázku bývania do vlastných rúk a postavila si ho sama - s minimálnym rozpočtom. To sa jej napokon stalo inšpiráciou pre vlastné podnikanie. Založila si firmu a dnes buduje malé, cenovo dostupné domčeky.

Domčeky spoločnosti The Wee House Company sú konštruované ako modulárne drevené jednotky, ktoré sú transportované na pozemok zákazníka. Tu sa následne dokončia. Vyrábajú sa v dvoch verziách - s jednou alebo dvoma spálňami. Ich stavba je časovo nenáročná, trvá v priemere 5 týždňov.

Vzorový domček, v ktorom býva samotná Jennifer spolu s priateľom, má rozlohu 40 m² a vychádza z tradičnej škótskej architektúry. Inšpiráciu však mladá staviteľka nachádzala aj v jednoduchých poľovníckych príbytkoch nachádzajúcich sa v divočine. Napriek neveľkej ploche nájdete v domčeku plnohodnotnú spálňu, halu spojenú s kuchyňou, kúpeľňu a dokonca aj šatník.

Ústredným materiálom je drevo. Celý interiér vďaka nemu pôsobí mimoriadne útulne. Priestoru vládne biela v kombinácii s rôznymi odtieňmi modrej. Mix týchto farieb dodáva celému domčeku popri dominantnej útulnosti aj punc elegancie.

Tento útulný domček postavili za 5 týždňovTento útulný domček postavili za 5 týždňovTento útulný domček postavili za 5 týždňovTento útulný domček postavili za 5 týždňovTento útulný domček postavili za 5 týždňovTento útulný domček postavili za 5 týždňovTento útulný domček postavili za 5 týždňovTento útulný domček postavili za 5 týždňovTento útulný domček postavili za 5 týždňovTento útulný domček postavili za 5 týždňov

Zdroj: Text: Nehnuteľnosti.sk, Foto: http://theweehousecompany.co.uk/

Diskusia

Podobné články

Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Hypotekárne úvery sú u nás najčastejším zdrojom financovania nehnuteľnosti. Účel hypoték ostáva aj po rokoch rovnaký, no ich výška a podmienky získania sa priebežne menia. Od vývoja na trhu a vašich finančných možností závisí, aký typ hypotéky je pre vás vhodný, akú výšku úveru vám banka schváli a na akú dobu zafixuje úrokové sadzby.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon