Z jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusu

Z jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusu

Bývanie v novom byte na začiatok potrebuje naozaj dobrý nápad a predstavu, ako ho zariadiť. Zvlášť, ak ide o novostavbu. 

Nový byt v novostavbe rezidenčného komplexu v Ružinove si zobrali na mušku dizajnéri z TOLICCI. Z jednoizbáku o rozlohe 40 m2 je teraz dvojizbový byt, ktorý však na svojej priestorovosti a otvorenosti vôbec nestratil. Bývanie ako stvorené pre mladý pár, ktorý sa rozhodol osamostatniť, má dokonca aj priestrannú kúpeľňu s voľne stojacou vaňou.

Srdcom bytu je spojená kuchyňa s obývačkou, v kúpeľni bola špeciálna požiadavka majiteľov na kamennú mozaiku a veľkú vaňu. Priestranná spálňa ponúka prístup priamo na malú terasku, na ktorú sa dá dostať aj z obývačky. Elegantné zemité odtiene v spojení s prírodnými materiálmi a drevom vytvárajú príjemné kontrasty. Typická identita TOLICCI je vidieť najmä na celkovom dotvorení interiéru zlatými doplnkami, ktoré dávajú bývaniu punc luxusu

Z jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusu

Zdroj:

Text: Nehnuteľnosti.sk

Foto: TOLICCI

Diskusia

Podobné články

Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Hypotekárne úvery sú u nás najčastejším zdrojom financovania nehnuteľnosti. Účel hypoték ostáva aj po rokoch rovnaký, no ich výška a podmienky získania sa priebežne menia. Od vývoja na trhu a vašich finančných možností závisí, aký typ hypotéky je pre vás vhodný, akú výšku úveru vám banka schváli a na akú dobu zafixuje úrokové sadzby.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon