Netradičný brazílsky byt vám dokáže, že vzorov sa netreba báť

Netradičný brazílsky byt vám dokáže, že vzorov sa netreba báť

Majiteľ chcel niečo originálne. Architekti mu toto želanie splnili.

Vniesť do bytu osobnosť. To bola hlavná požiadavka klienta. Chcel niečo kvalitné a zároveň originálne. Architekti tejto žiadosti vyhoveli skrz veľké vzorované porcelánové dlaždice. Tie si našli uplatnenie hlavne v kuchyni. Pokrývajú nielen podlahu a steny, ale dokonca aj strop. Vďaka tomuto 360° využitiu sú dominantnou celého interiéru. Strhávajú na seba všetku pozornosť a do priestoru akoby vstrekovali práve tú pomyselnú osobnosť. Kuchynský kút vďaka nim ožíva. Popri dlaždiciach dominuje v interiéri aj drevo z amerického orecha - v kombinácii so sivou farbou dlaždíc vytvára veľmi príjemný akcent.

Netradičný brazílsky byt vám dokáže, že vzorov sa netreba báťNetradičný brazílsky byt vám dokáže, že vzorov sa netreba báťNetradičný brazílsky byt vám dokáže, že vzorov sa netreba báťNetradičný brazílsky byt vám dokáže, že vzorov sa netreba báťNetradičný brazílsky byt vám dokáže, že vzorov sa netreba báťNetradičný brazílsky byt vám dokáže, že vzorov sa netreba báťNetradičný brazílsky byt vám dokáže, že vzorov sa netreba báť

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk, v2com, Ceramiche refin S.p.A.

Diskusia

Podobné články

Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Hypotekárne úvery sú u nás najčastejším zdrojom financovania nehnuteľnosti. Účel hypoték ostáva aj po rokoch rovnaký, no ich výška a podmienky získania sa priebežne menia. Od vývoja na trhu a vašich finančných možností závisí, aký typ hypotéky je pre vás vhodný, akú výšku úveru vám banka schváli a na akú dobu zafixuje úrokové sadzby.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon