V tomto interiéri nebudete veriť vlastným očiam!

V tomto interiéri nebudete veriť vlastným očiam!

Pretože nič nie je také, ako sa na prvý pohľad zdá...

Ak sa vám zdá, že v tomto interiéri niečo nesedí, máte pravdu. Len sa prizrite bližšie. Čo vidíte? Drevo, čalúnenie, mramor, oceľ... Skutočne? Drvivá väčšina toho, čo máte možnosť v tomto interiéri vidieť, je len potlačený latex. Dokonca ani koberec nie je reálny. V interiéri sa prepája grafický jazyk s racionálnou geometriou. Zaujímavý projekt ukazuje, čo všetko môžete dosiahnuť len prostredníctvom tlačiarne a látky. Táto technika poskytuje obrovskú tvorivú slobodu a dokáže v maximálnej možnej miere naplniť požiadavky klientov. Samozrejme, nebráni sa ani rôznym výstrelkom. Všimnite si vnútornú záhradu. Nie, nebojte sa, tá je skutočná. Predsa len, technika potlače latexu nedokáže všetko. Zatiaľ...

V tomto interiéri nebudete veriť vlastným očiam!V tomto interiéri nebudete veriť vlastným očiam!V tomto interiéri nebudete veriť vlastným očiam!V tomto interiéri nebudete veriť vlastným očiam!V tomto interiéri nebudete veriť vlastným očiam!V tomto interiéri nebudete veriť vlastným očiam!V tomto interiéri nebudete veriť vlastným očiam!V tomto interiéri nebudete veriť vlastným očiam!V tomto interiéri nebudete veriť vlastným očiam!V tomto interiéri nebudete veriť vlastným očiam!V tomto interiéri nebudete veriť vlastným očiam!V tomto interiéri nebudete veriť vlastným očiam!

Zdroj: Nehnuteľnosti.skegue&seta

Diskusia

Podobné články

Predaj bytu do 5 rokov a výpočet dane z predaja nehnuteľnosti

Predaj bytu do 5 rokov a výpočet dane z predaja nehnuteľnosti

Nehnuteľnosti v osobnom vlastníctve sú súčasťou zdaniteľného majetku daňovníka. Nakladanie s nehnuteľným majetkom, ktoré prináša finančný zisk, podlieha plateniu dane. Daňová povinnosť vzniká pri predaji bytu. Daň z príjmu získaného predajom bytu musí zaplatiť každý predávajúci, ktorý podľa zákona nie je od tejto povinnosti oslobodený.

...
Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Hypotekárne úvery sú u nás najčastejším zdrojom financovania nehnuteľnosti. Účel hypoték ostáva aj po rokoch rovnaký, no ich výška a podmienky získania sa priebežne menia. Od vývoja na trhu a vašich finančných možností závisí, aký typ hypotéky je pre vás vhodný, akú výšku úveru vám banka schváli a na akú dobu zafixuje úrokové sadzby.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon