Toto že je na Slovensku? Takéto luxusné bývanie si môžete dovoliť aj vy!

Toto že je na Slovensku? Takéto luxusné bývanie si môžete dovoliť aj vy!

Ponuka, ktorá sa neodmieta!

Krásny, novo postavený dom, v uzavretom a stráženom areáli, neďaleko hlavného mesta s úžasným výhľadom na jazero, v ktorom si každé letné ráno môžete zaplávať. Terasa domu siaha priamo nad vodu, takže z obývačky sa dá skočiť rovno do jazera. Neuveriteľná predstava, ktorá spĺňa požiadavky aj tých najnáročnejších klientov. 

Toto že je na Slovensku? Takéto luxusné bývanie si môžete dovoliť aj vy!

„Celý areál je oplotený, príjazdová cesta, samostatná vodáreň, inžinierske siete. Celé je to súkromné, ľudia, ktorí sú majiteľmi tých chatiek si kupujú spoluvlastnícky podiel na celom pozemku, čo znamená, že sem nemajú prístup žiadne cudzie osoby,“ ozrejmuje realitný maklér. Trojizbový domček priamo pri vode je využiteľný nielen ako chata na dovolenku, ale dá sa v ňom bývať aj celoročne. Bývanie presne podľa predstáv Edity, ktorá hľadala maximálne 3-4 izbový, útulný a najmä romantický dom. „Aj v minulosti som dávala prednosť  estetike a romantike pred nejakou praktickosťou,“ vysvetľuje. Naša nová záujemkyňa si stanovila rozpočet na úrovni 140-145 tisíc eur, čo nám trochu „rozviazalo ruky“ pri hľadaní tej správnej nehnuteľnosti. Splniť Editine náročné požiadavky sa nám podarilo bývaním neďaleko Malaciek, kde je dokonca možnosť odkúpiť si holodom, čo je pre potenciálnych záujemcov ešte výhodnejšie. Cena tejto nehnuteľnosti bez zariadenia je 127 tisíc eur, čím sme sa zmestili aj do nášho rozpočtu!

Viac podobných ponúk a nové inšpirácie nájdete už v nedeľňajšej časti Nového bývania, ktoré môžete sledovať na JOJke už v nedeľu o 18:50.

Zdroje: Nové bývanie

Diskusia

Podobné články

Predaj bytu do 5 rokov a výpočet dane z predaja nehnuteľnosti

Predaj bytu do 5 rokov a výpočet dane z predaja nehnuteľnosti

Nehnuteľnosti v osobnom vlastníctve sú súčasťou zdaniteľného majetku daňovníka. Nakladanie s nehnuteľným majetkom, ktoré prináša finančný zisk, podlieha plateniu dane. Daňová povinnosť vzniká pri predaji bytu. Daň z príjmu získaného predajom bytu musí zaplatiť každý predávajúci, ktorý podľa zákona nie je od tejto povinnosti oslobodený.

...
Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Hypotekárne úvery sú u nás najčastejším zdrojom financovania nehnuteľnosti. Účel hypoték ostáva aj po rokoch rovnaký, no ich výška a podmienky získania sa priebežne menia. Od vývoja na trhu a vašich finančných možností závisí, aký typ hypotéky je pre vás vhodný, akú výšku úveru vám banka schváli a na akú dobu zafixuje úrokové sadzby.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon