Vyrobte si štýlové záhradné sedenie z betónových tvárnic

Vyrobte si štýlové záhradné sedenie z betónových tvárnic

Tento originálny doplnok vynikne v každej záhrade.

Kto by nemal rád oddych v záhrade, len tak vysedávať s priateľmi, klebetiť, popíjať kávu, či dobré víno. K tomu všetkému neodmysliteľne patrí kvalitné záhradné sedenie. V obchodoch je výber široký. Rôzne druhy, rôzne materiály, rôzne prevedenia. V každom prípade ale nejde o lacnú záležitosť.

Ak si chcete dopriať originálny kúsok, ale nechcete zbytočne míňať, záhradné sedenie si môžete vyrobiť sami. To, čo na prvé počutie znie ako ťažký oriešok, môže byť pritom úplne jednoduché. Vynájsť sa dá predsa vždy. Stačí trocha predstavivosti a aspoň štipku zručnosti  a záhradné sedenie môže vzniknúť napríklad aj z takých betónových tvárnic. Vďaka podrobnému videonávodu výrobu takéhoto sedenia zvládnete ľavou zadnou:

Použité materiály:

- 14 tvárnic

- 6 hranolov 4×4

- univerzálne lepidlo

- dekorácie, vankúše, podušky

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk, YouTube

Diskusia

Podobné články

Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Hypotekárne úvery sú u nás najčastejším zdrojom financovania nehnuteľnosti. Účel hypoték ostáva aj po rokoch rovnaký, no ich výška a podmienky získania sa priebežne menia. Od vývoja na trhu a vašich finančných možností závisí, aký typ hypotéky je pre vás vhodný, akú výšku úveru vám banka schváli a na akú dobu zafixuje úrokové sadzby.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon