Šikovný Slovák vyrába čarovné minidreveničky na kolesách

Šikovný Slovák vyrába čarovné minidreveničky na kolesách

Hovorí sa, že remeslo má zlaté dno. Aj vďaka tomu vznikla nádherná minidrevenička, ktorá čerpá inšpiráciu z našich tradícií.

Inšpirovaný tradičnou slovenskou ľudovou architektúrou sa Tomáš začal venovať výrobe šikovných minidomčekov na kolesách. Dalo by sa povedať, že ide doslova o minidreveničku, ktorú môžete presúvať kamkoľvek. Utešená chalúpka vyzerá ako z rozprávky a čarovný je aj interiér. Jednoduché zariadenie v čistom štýle, inšpirované ľudovými prvkami. Vôňa dreva je všadeprítomná a počas teplých mesiacov poslúži ako záhradný domček na oddych, či posedenie s priateľmi pri grilovačke. 

Výroba takejto nehnuteľnosti mu trvá asi mesiac, čistého času približne 72 hodín. Podľa Tomáša je najnáročnejšou časťou zariadenie interiéru, no musíme uznať, že je skutočne vydarený. Praktické zariadenie sa snúbi s jednoduchosťou, vďaka čomu si isto nájde mnohých priaznivcov. 

Šikovný Slovák vyrába čarovné minidreveničky na kolesáchŠikovný Slovák vyrába čarovné minidreveničky na kolesáchŠikovný Slovák vyrába čarovné minidreveničky na kolesáchŠikovný Slovák vyrába čarovné minidreveničky na kolesáchŠikovný Slovák vyrába čarovné minidreveničky na kolesáchŠikovný Slovák vyrába čarovné minidreveničky na kolesáchŠikovný Slovák vyrába čarovné minidreveničky na kolesáchŠikovný Slovák vyrába čarovné minidreveničky na kolesáchŠikovný Slovák vyrába čarovné minidreveničky na kolesách

"Domček by som opísal troma slovami: tradičnosť, útulnosť a mobilita, pretože domček môže byť presúvaný na rôzne miesta."

Zdroj:

Text: Nehnuteľnosti.sk

Foto a video: Tomáš Némethy

Diskusia

Podobné články

6 trendy nápadov, ako prevzdušniť malú obývaciu izbu

6 trendy nápadov, ako prevzdušniť malú obývaciu izbu

Súčasný trend kompaktnejších bytov aj domov s nižšou metrážou so sebou prináša výzvy pri výbere nábytku a dekorácií. Veľké dekoratívne kusy nábytku striedajú tie kompaktnejšie s maximálnym dôrazom na funkčnosť a minimalistickú estetiku. Dizajnéri navyše každý rok prichádzajú s novými nápadmi na efektívnejšie využitie, možnosti rozkladania aj kombináciu funkcií hneď niekoľkých kusov nábytku do jedného. Pri zariaďovaní obývacej izby sa zamerajte na...
Jedálenský stôl – pár tipov, ako si vybrať ten najlepší

Jedálenský stôl – pár tipov, ako si vybrať ten najlepší

V miestnosti, v ktorej jeme, či už raňajkujeme, obedujeme, alebo večeriame, strávime naozaj veľa času. Začíname rannou kávou a raňajkami a cez deň, alebo po práci si stihneme spraviť chvíľu kľudu na poobedné jedlo. Večerné občerstvenie niekedy sprevádza pohár vína s priateľmi a možno dlhé, zaujímavé rozhovory.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon