Nehnuteľnosti a investície – 8. realitná konferencia NARKS

Nehnuteľnosti a investície – 8. realitná konferencia NARKS

Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska (NARKS) pripravila 8. ročník odbornej realitnej konferencie NEHNUTEĽNOSTI A INVESTÍCIE 2021, ktorá sa koná vo štvrtok 4.11.2021 od 13,00 hod. ONLINE. 

V programe sa predstavia finanční odborníci, analytici, realitní makléri, aj IT špecialisti pre oblasť PropTechov. Realitný trh prechádza turbulentným vývojom v Európe, ako aj vo svete. Čo prinesú nové podmienky a zmeny na trhu? Aké očakávania sú v oblasti ekonomiky? Chcete nahliadnuť do kuchyne úspešných realitných maklérov? Tieto témy a ďalšie nájdete v programe. 

Súčasťou programu je aj téma Realitný trh v kontexte vývoja ekonomiky, kde ekonómovia a analytici načrtnú predpokladaný vývoj na základe dát a zmien na trhu. Dôjde k poklesu cien alebo ceny ešte porastú?

Zapojte sa do ankety ku konferencii a môžete vyhrať nový tablet Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Vaše vyjadrenie a odhad v realitách môžete zaslať prostredníctvom ankety nižšie (3 otázky). Ako to teda vidíte?

ANKETA K NEHNUTEĽNOSTIAM

https://us8.list-manage.com/survey?u=bdf16154c7b6ec4fd2aeb11df&id=bc1f8b6ee4&attribution=false

Ku konferencii je možné pripojiť sa online bezplatne tu

FB podujatie – živý prenos: https://www.facebook.com/events/2807942376169478

FB stránka: https://www.facebook.com/realitnekancelarieslovenska

YouTube – živý prenos: https://www.youtube.com/watch?v=YgAT1zGwFfM

Viac informácií aj na  www.realitnakonferencia.sk

 

Diskusia

Podobné články

Ľahšia cesta k bytu: Developer oživuje staronový spôsob financovania

Ľahšia cesta k bytu: Developer oživuje staronový spôsob financovania

YIT Slovakia predstavilo pilotný projekt zacielený na zlepšenie dostupnosti bývania. Na byty si budú môcť siahnuť aj skupiny obyvateľov, ktoré by aktuálne hypotekárny úver získali len s obtiažami, prípadne vôbec. Nejde pritom o neznámy koncept. Oživuje sa staronové družstevné bývanie, v zahraničí bežné no u nás zafixované skôr v negatívnych súvislostiach.

...
Predaj bytu do 5 rokov a výpočet dane z predaja nehnuteľnosti

Predaj bytu do 5 rokov a výpočet dane z predaja nehnuteľnosti

Nehnuteľnosti v osobnom vlastníctve sú súčasťou zdaniteľného majetku daňovníka. Nakladanie s nehnuteľným majetkom, ktoré prináša finančný zisk, podlieha plateniu dane. Daňová povinnosť vzniká pri predaji bytu. Daň z príjmu získaného predajom bytu musí zaplatiť každý predávajúci, ktorý podľa zákona nie je od tejto povinnosti oslobodený.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon