Ponuka apartmánov v Tatrách je pestrá

Ponuka apartmánov v Tatrách je pestrá

Predvianočné Nové bývanie sme nakrúcali v našich nádherných horách, v Tatrách. Utiecť z ruchu veľkomesta do prírody a mať v Tatrách vlastné zázemie na relax to je snom rodiny Deákovcov. Netúžia len po vianočnej atmosfére, ale po celoročnom využití niečoho čo bude ich vlastné. Apartmán by mal byť útulný, vhodný pre štvorčlennú rodinu so psíkom a v blízkosti možnosť športového vyžitia. Lokalita niekde v okolí Tatranskej Lomnice, v cene do 220-tisíc eur.

Prvá ponuka v Tatranskej Lomnici o málo prekročila rozpočet, ale je to tým, že sú priamo v centre Tatier. Apartmán sa nachádza priamo je sympatický svojou útulnosťou, aj keď na menšej rozlohe. Plusmi sú žiadaná lokalita, krytá tenisová hala a možnosť zhodnotiť svoju investíciu. Jediným nedostatkom je, že tam chýba ešte jedna izba – spálňa.

Zdroj: Nové bývanie

Druhý apartmán v Hornom Slavkove ohúri svojou veľkosťou, má 150 m². Veronike a jej rodinke by stačilo úplne dolné podlažie. Apartmán je cenovo vyhovujúci a tak by zostal rozpočet aj na prerábku, ktorú je tam nutné urobiť. Moderný návrh, kde hlavnú úlohu hrá drevo a kameň navrhla architektka Silvia Brna. Najväčšou prednosťou je jeho cena.

Zdroj: Nové bývanie

Atraktívny apartmánový dom ďalej od Tatier, vo Veľkej Lomnici čo si vyžaduje viac presunov autom. Plusom je príjemná dispozícia, krb, pivnica, parkovacie miesto. Celková suma, ktorá je už aj tak nad rozpočet sa ešte navýši o kuchyňu, ktorú treba zariadiť.

Zdroj: Nové bývanie

Bonusová ponuka je domček v stave holodomu v Novej Lesnej, s dvoma parkovacími miestami, terasou a záhradkou. Môže byť ideálnym celoročným bývaním pre mladú rodinu, ale možno až zbytočne veľkým na apartmán, ktorý hľadáme.

Zdroj: Nové bývanie

Nájsť si pod vianočným stromčekom apartmán v Tatrách vôbec nie je jednoduché. Pani Veronika v Novom bývaní vďaka štyrom obhliadkam nehnuteľností zhmotnila svoju predstavu o apartmáne pre svoju rodinu. V nedeľu na Jojke uvidíte všetky apartmány. Ak si z ponuky nevyberie bude mať aspoň skúsenosti čo hľadať a na čo sa zamerať ďalej. Držíme mladej rodine palce, aby si čo najskôr splnili sen.

Prajeme vám krásne vianočné sviatky a s premiérovými časťami sa vidíme v novom roku.

 

Zdroj: Nové bývanie

PR článok

Diskusia

Podobné články

V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

Prievidza a jej okolie je lokalita, kde si hľadá domček Irena so svojou dcérou Sophiou. Potrebujú mať svoje súkromie, stačí im menší rodinný domček s troma izbami a v stave, aby sa mohli ihneď nasťahovať, s pozemkom do 5 árov. Rozpočet 200-tisíc euro je síce na hrane, ale Vlado Voštinár so svojim tímom z relácie Nové bývanie urobí všetko pre to, aby takúto nehnuteľnosť našli.

...
Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Americký hudobník Kanye West (46), teraz známy ako Ye, nesie na svojich pleciach bremeno celej svojej kariéry a boja s realitou. Aj keď jeho betónový dom predstavuje architektonický skvost a symbol bohatstva a luxusu, nedokončené renovácie ho zanechávajú na pokraji záujmu. Nájde sa niekto, kto ocení skrytú krásu a potenciál tohto domu?

...
Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Vlado Voštinár so svojim tímom bude hľadať trojizbový byt v Pezinku. Mário a jeho priateľka vlastnia menšie byty a rozhodli sa ich predať a kúpiť si spoločný väčší byt, ktorý by bol perspektívny do budúcnosti, ak si založia rodinu. Majú obmedzený rozpočet do 180-tisíc euro, a tak budú musieť zostať v byte, aj keby sa im určite páčil dom s garážou, ale ten si môžu kúpiť aj neskôr.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon