Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Vlado Voštinár so svojim tímom bude hľadať trojizbový byt v Pezinku. Mário a jeho priateľka vlastnia menšie byty a rozhodli sa ich predať a kúpiť si spoločný väčší byt, ktorý by bol perspektívny do budúcnosti, ak si založia rodinu. Majú obmedzený rozpočet do 180-tisíc euro, a tak budú musieť zostať v byte, aj keby sa im určite páčil dom s garážou, ale ten si môžu kúpiť aj neskôr.

Kučišdorfská dolina je známa ako rekreačná lokalita. V takomto tichom a zelenom prostredí Malých Karpát máme v ponuke trojizbový byt v nízkopodlažnom tehlovom bytovom dome. Má dobrú dispozíciu, nachádza sa na druhom poschodí bez výťahu a orientovaný je viac na sever, čo znamená menej svetla. Pre niekoho môže byť obmedzujúca horšia dostupnosť do mesta. 

1Zdroj: Nové bývanie

Na sídlisku Muškát v blízkosti centra pôjdeme do nižšieho panelového domu z roku 1981, ktorý prešiel celkovou rekonštrukciou zvonku, a tiež aj v interiéri. Malometrážny byt si majitelia v minulosti zmenili podľa svojich predstáv a architekt Balázs Füzék navrhol moderné dispozičné riešenie so samostatnou kúpeľňou a toaletou, ktoré vyhovuje súčasným požiadavkám a skvalitní bývanie. 

2Zdroj: Nové bývanie

Svätoplukova ulica je vo vyhľadávanej časti Pezinka, panelový dom je zrekonštruovaný a s výťahom. Byt má 80 m², prebehla v ňom celková rekonštrukcia, ktorá je stále aktuálna a netreba tam nič robiť, len sa nasťahovať. 

3Zdroj: Nové bývanie

Bonusová ponuka je vo Vinosadoch, ktoré sú na skok od mesta a kde sú ceny nižšie ako v Pezinku. Za rozpočet, ktorý Mário má, môže mať nový, štvorizbový byt s dvoma balkónmi, parkovacím miestom a ešte mu zostanú financie aj na zariadenie. Lokalita je tichá, v blízkosti sú vinohrady, rodinné domy a taký charakter má aj ponúkaný bytový dom.

4Zdroj: Nové bývanie

Ak vás zaujíma situácia na realitnom trhu alebo sa len inšpirujete, nevynechajte reláciu Nové bývanie v nedeľu o 17:50 na JOJke. 

PR článok

Zdroj: Nové bývanie

Diskusia

Podobné články

V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

Prievidza a jej okolie je lokalita, kde si hľadá domček Irena so svojou dcérou Sophiou. Potrebujú mať svoje súkromie, stačí im menší rodinný domček s troma izbami a v stave, aby sa mohli ihneď nasťahovať, s pozemkom do 5 árov. Rozpočet 200-tisíc euro je síce na hrane, ale Vlado Voštinár so svojim tímom z relácie Nové bývanie urobí všetko pre to, aby takúto nehnuteľnosť našli.

...
Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Americký hudobník Kanye West (46), teraz známy ako Ye, nesie na svojich pleciach bremeno celej svojej kariéry a boja s realitou. Aj keď jeho betónový dom predstavuje architektonický skvost a symbol bohatstva a luxusu, nedokončené renovácie ho zanechávajú na pokraji záujmu. Nájde sa niekto, kto ocení skrytú krásu a potenciál tohto domu?

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon