Investičný byt v centre Bratislavy

Investičný byt v centre Bratislavy

Ivana žije už sedem rokov vo Viedni, má tam trvalé bydlisko, ale plánuje sa v budúcnosti vrátiť na Slovensko. Chcela by si kúpiť dvojizbový investičný byt v centre Bratislavy, v okolí Medickej záhrady. Myslela na to už dlhšie a konečne sa rozhodla. Momentálne by ho hlavne využívala na prenajímanie, Vlado Voštinár ju však upozornil, že rozpočet musí byť vysoký, typicky bratislavský a môžu ísť do sumy 250-tisíc eur.

Prvá ponuka je na Moskovskej ulici. Byt je v zrenovovanom dome, veľmi efektívne zrekonštruovaný a na malom priestore je využitý každý centimeter.
V uzatvorenom dvore je k dispozícii nájomníkom altánok. Jedinou nevýhodou je prízemie. 

Lokalita okolo Odborárskeho námestia je rušná, jazdia tam aj električky, ale ten ruch je daň za bývanie v centre. Priestranný, svetlý byt s balkónmi a pivnicou je prerobený už dávnejšie, ale dá sa prerobiť aj na trojizbový. Cena je už na hranici rozpočtu.

Zdroj: Nové bývanie

Záhrebská ulica je na skok od centra, s parkom v okolí a s jasličkami priamo v bytovom bloku. Izby má orientované aj do vnútrobloku a pýši sa už novou strechou. Je čiastočne zrekonštruovaný, ale do efektívnejšieho usporiadania sa pustil architekt Michal Skrak, ktorý hviezdil v relácii Nové bývanie Dizajn. Michal rozšíril rady našich stálych architektov v relácii a navrhol účelnú rekonštrukciu. 

Prekvapením na záver je ponuka na Karadžičovej ulici, a to zrekonštruovaný trojizbový byt na prvom poschodí, ktorý sa zmestil do Ivkinho rozpočtu. Byt treba ešte dokončiť a chýba mu balkón alebo loggia.

Zdroj: Nové bývanie

V relácii Nové bývanie uvidíte v nedeľu podvečer ponuku bytov v centre Bratislavy, ktoré sú vhodné na prenajímanie, ale aj na stále bývanie. Ak túžite
po takejto investícii alebo živote v centre Bratislavy, nezabudnite si zapnúť JOJku!

Zdroj: Nové bývanie

PR článok

Diskusia

Podobné články

Ak máte podmienku, že váš byt musí mať do 80 m² aj s balkónom, ukážeme vám také v Košiciach

Ak máte podmienku, že váš byt musí mať do 80 m² aj s balkónom, ukážeme vám také v Košiciach

Mladá rodina Olejárovcov z Michaloviec sa rozrástla o jedného člena – synčeka a dvojizbový byt, ktorý im slúžil na rozbeh, je im už pritesný. Tento dôvod na sťahovanie je častý, v Novom bývaní takéto situácie poznáme a keďže pracovné záväzky oboch manželov sú v Košiciach, budeme im hľadať bývanie práve tam. Chcú si ako mladá rodina zobrať pôžičku zo ŠFRB a jednou z podmienok je, že byt musí mať aj s balkónom do 80 m². Ideálny by bol byt, ktorý ne...
V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

Prievidza a jej okolie je lokalita, kde si hľadá domček Irena so svojou dcérou Sophiou. Potrebujú mať svoje súkromie, stačí im menší rodinný domček s troma izbami a v stave, aby sa mohli ihneď nasťahovať, s pozemkom do 5 árov. Rozpočet 200-tisíc euro je síce na hrane, ale Vlado Voštinár so svojim tímom z relácie Nové bývanie urobí všetko pre to, aby takúto nehnuteľnosť našli.

...
Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Americký hudobník Kanye West (46), teraz známy ako Ye, nesie na svojich pleciach bremeno celej svojej kariéry a boja s realitou. Aj keď jeho betónový dom predstavuje architektonický skvost a symbol bohatstva a luxusu, nedokončené renovácie ho zanechávajú na pokraji záujmu. Nájde sa niekto, kto ocení skrytú krásu a potenciál tohto domu?

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon