Dom snov v Karibiku s pirátskou loďou v životnej veľkosti hľadá majiteľa

Dom snov v Karibiku s pirátskou loďou v životnej veľkosti hľadá majiteľa

Vlastne to ani nie je dom, ale dokopy štyri plážové vily s terasovitými fontánami, bazénmi a vodnými delami. Čo viac si môže pirát priať?

Zdroj: Don Hebert

Táto pobrežná nehnuteľnosť je stvorená pre dovolenku snov. Alebo pre detský tábor? Leží na ostrove St. Thomas na Amerických Panenských ostrovoch v Karibskom mori, je vybavená všetkým moderným zariadením a luxusom a bola postavená presne na tento účel – nekonečnú letnú zábavu. Momentálne je na predaj „len“ za 24 miliónov dolárov. Rozprestiera sa na takmer 4 hektároch, ktoré zasahujú do dvoch luxusných štvrtí na ostrove, Estate Havensight a Estate Bellevue. Nehnuteľnosť má tiež 15 metrov pláže a súkromný prístav s dĺžkou 24 metrov. „Tento dom je pre tých, ktorí milujú zábavu a zážitky,“ hovorí Nick Van Assche, maklér Sea Glass Properties z Luxury Portfolio International, „Takýto dom na trhu často nevidíte, najmä v karibskom regióne."

Zdroj: Don Hebert

Pôvodný majiteľ bol inšpirovaný k vytvoreniu repliky starej dánskej pevnosti (ostrov dobyli dánski osadníci v roku 1600) s prvkami zo 17. storočia, ako sú funkčné vodné delá, historicky presná pirátska loď, hradby, bašty a fontány. Základ domu, ako aj terasovitá fontána a ďalšie detaily sú z modrého kameňa, čiže sopečnej horniny.

Zdroj: Don Hebert

Zdroj: Don Hebert

Nehnuteľnosť má celkovo 15 spální, 12 kúpeľní, štyri polovičné kúpeľne a 2 400 m2 obytnej plochy. Predáva sa tiež s tromi registrovanými motorovými vozidlami a dvoma registrovanými námornými plavidlami, medzi ktoré patrí pirátska loď a detská loď Little Tug.

Zdroj: Don Hebert

Zdroj: Don Hebert

Všetky domy sú prepojené chodníkmi lemovanými pôvodným rastlinstvom a sú spojené spoločnými priestormi, ako je úžasný bazén a terasa s výhľadom na oceán a okolité ostrovy. Celá stavba leží pár metrov nad skalnatým výbežkom a oceánom. Majiteľ zariadil interiér v dobovom karibskom koloniálnom štýle a väčšina nábytku a dekorácií pochádza zo Svätého Tomáša, Amerických Panenských ostrovov alebo Barbadosu. Majiteľ je vášnivým zberateľom starožitností a predmety z jeho súkromnej zbierky sa nachádzajú aj v domoch, vrátane architektonických diel na mieru, nábytku, príslušenstva a dekorácií.

Zdroj: Don Hebert

Zdroj: Don Hebert

Každá izba má svoj vlastný jedinečný štýl s farebnými starožitnými dlaždicami a kameňmi z celého sveta vrátane Karibiku, Mexika a Talianska. Pri pohľade na dobové drevené podlahy, bar so zaoblenými tehlami a strop obložený drevom je ťažké uveriť, že dom je stavbou z 21. storočia.

Zdroj: Don Hebert

Zdroj: Don Hebert 

Z každej izby je nádherný výhľad a väčšina spální má vlastný balkón. Prítomnosť však pripomínajú  dva horské výťahy, ktoré vás vyvezú na pláž, so zastávkami na mnohých úrovniach hlavnej budovy.

Zdroj: Don Hebert

Najkrajšími prvkami domu sú terasovité fontány a funkčné vodné delá. Majiteľ vytvoril technologickú show sústredenú okolo fontány. Stlačením tlačidla v nej spustí hudbu, oheň, hmlu a svetlá a vodné delá je možné aktivovať, aby strieľali ako skutočné. Časť technológie však sleduje výletné lode, námorné plavidlá a nočných kajakárov, aby sa mohli držať mimo dráhu dela.

Zdroj: Don Hebert

Zdroj: Don Hebert

Úplnou peckou je pirátska loď, ktorá sa predáva spolu s nehnuteľnosťou. 20-metrové plavidlo s názvom Corteza je vystrojené ako skutočná loď zo 17. storočia s delami, varným hniezdom, dreveným exteriérom a ručne vyrezávanými lukmi. Pod člnom sú dokonca svetelné prvky, ktoré sa synchronizujú s predstavením. Menšia loď Little Tug je hravé plavidlo pre deti, ktoré majiteľ postavil pre svoju rodinu.

Zdroj: Don Hebert

Zdroj: Don Hebert

Dom je pár minút od hlavného prístavu St. Thomas pre megajachty a neďaleko je súkromná pristávacia dráha, takže môžete pristáť so súkromným lietadlom a byť doma za 15 minút. Zo všetkých divov, ktoré tento komplex ponúka, musia všetky deti, piráti a dobrodružné povahy stratiť reč. Tak už len nájsť tých 24 miliónov dolárov...

Zdroj: robbreport.com

Zdroj foto: Don Hebert

 

Ingrid Kántorová
Autor
Ingrid Kántorová

Ingrid Kántorová je redaktorkou portálu Nehnuteľnosti.sk od roku 2018. Zameriava sa na dizajn nehnuteľností, energetickú efektívnosť stavieb, legislatívne témy a bývanie celebrít.

Diskusia

Podobné články

Ak máte podmienku, že váš byt musí mať do 80 m² aj s balkónom, ukážeme vám také v Košiciach

Ak máte podmienku, že váš byt musí mať do 80 m² aj s balkónom, ukážeme vám také v Košiciach

Mladá rodina Olejárovcov z Michaloviec sa rozrástla o jedného člena – synčeka a dvojizbový byt, ktorý im slúžil na rozbeh, je im už pritesný. Tento dôvod na sťahovanie je častý, v Novom bývaní takéto situácie poznáme a keďže pracovné záväzky oboch manželov sú v Košiciach, budeme im hľadať bývanie práve tam. Chcú si ako mladá rodina zobrať pôžičku zo ŠFRB a jednou z podmienok je, že byt musí mať aj s balkónom do 80 m². Ideálny by bol byt, ktorý ne...
V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

Prievidza a jej okolie je lokalita, kde si hľadá domček Irena so svojou dcérou Sophiou. Potrebujú mať svoje súkromie, stačí im menší rodinný domček s troma izbami a v stave, aby sa mohli ihneď nasťahovať, s pozemkom do 5 árov. Rozpočet 200-tisíc euro je síce na hrane, ale Vlado Voštinár so svojim tímom z relácie Nové bývanie urobí všetko pre to, aby takúto nehnuteľnosť našli.

...
Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Americký hudobník Kanye West (46), teraz známy ako Ye, nesie na svojich pleciach bremeno celej svojej kariéry a boja s realitou. Aj keď jeho betónový dom predstavuje architektonický skvost a symbol bohatstva a luxusu, nedokončené renovácie ho zanechávajú na pokraji záujmu. Nájde sa niekto, kto ocení skrytú krásu a potenciál tohto domu?

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon