Hollywoodsky akčný hrdina Ryan Reynolds miluje futbal až tak, že si kúpil futbalový tím aj dom v Británii

Hollywoodsky akčný hrdina Ryan Reynolds miluje futbal až tak, že si kúpil futbalový tím aj dom v Británii

Keby v Británii, ale rovno vo Walese! Jeho snom je dostať waleský futbalový tím Wrexham AFC z piatej divízie do Premier League a to si vyžaduje jeho priamu prítomnosť. Takže si tento mesiac kúpil dom vo waleskej dedinke Marford za 1,5 milióna libier (1,7 milióna eur).

Zdroj: Eirian Evans/ Geograph

Sympatického herca Ryana Reynoldsa (46) poznáme ako Deadpoola alebo Green Lanterna, ale málokto vie o jeho vášni pre britský futbal. Je však skutočne obrovská. Ryan kúpil futbalový tím Wrexham AFC vo februári 2021 spolu so svojím dobrým priateľom hercom Robom McElhenneym. Táto dvojka z Hollywoodu získala klub bojujúci v piatej divízii britskej futbalovej scény za 2 milióny libier (asi 2,2 milióna eur). Odvtedy investovali do oživenia súpisky tímu aj miestnej komunity. Dokonca zašli tak ďaleko, že zaznamenali obrovský úspech v 18-dielnom dokumentárnom seriáli s názvom „Welcome to Wrexham“. A teraz sa zdá, že Deadpool ide zapustiť korene v tichej dedinke asi 8 km od svojho milovaného Wrexhamu a núti k tomu aj svoju rodinu.

Majitelia Wrexham AFC Ryan Reynolds a Rob McElhenney, zdroj Jon Hobley/MI News/NurPhoto via Getty Images

Zdroj: Getty Images

Dedinka Marford v severnom Walese má len 2 500 obyvateľov, jeden obchod a dve krčmy, no Ryan si zaobstaral dom na najluxusnejšej ceste. Tradičná nehnuteľnosť má štyri spálne a štýlovú fasádu, bude to však pre jeho rodinu isto veľká zmena. Obyvatelia dedinky sú vo vytržení, že súčasťou ich komunity sa stane taká slávna hviezda. Miestny zdroj pre britské médiá dodáva: „Ryan sa sťahuje do Marfordu a všetci miestni o tom hovoria. Možno to nie je Big Apple, ale keď príde do mesta, rozvinú mu červený koberec."

Miestny pub Trevor Arms, zdroj: Ian Cooper/Daily Post

Miestna krčma The Red Lion, zdroj: Google

Predpokladá sa, že k Ryanovi sa do štvorizbového domu pripojí aj jeho manželka herečka Blake Lively (35, „Goosip Girl“, „Večne mladá“) a ich deti James (8), Inez (6) a Betty (3), ako aj ich štvrté, len 2-mesačné dieťa. Ryan médiám prezradil, že jeho manželka nebola obzvlášť šťastná, keď waleský tím kúpil, no v máji minulého roka mu nakoniec fandila s veľkým oduševnením. Držíme jej palce.

Zdroj: PA

Zdroj: dailymail.co.uk

Vyzerá to však tak, že na futbalovom poli sa tomuto skutočnému Tedovi Lassovi darí. Minulý mesiac so svojím tímom oslávil masívnu výhru 3:2 nad konkurenčným Notts County. Víťazstvo posúva Wrexham o krok bližšie k postupu z Národnej ligy do English Football League, čo bolo jeho cieľom. „Našim plánom, teraz a navždy, je Premier League," povedal Reynolds pre BBC v januári, „Naozaj neviem povedať termín. Ale ak je teoreticky možné prejsť z piatej ligy do Premier League, prečo by sme to neurobili?"

Zdroj: robbreport.com

Zdroj foto: FC Getty Images/Geograph, Eirian Evans/ Geograph, Getty Images, Ian Cooper/Daily Post, Google, PA, dailymail.co.uk

 

 

Ingrid Kántorová
Autor
Ingrid Kántorová

Ingrid Kántorová je redaktorkou portálu Nehnuteľnosti.sk od roku 2018. Zameriava sa na dizajn nehnuteľností, energetickú efektívnosť stavieb, legislatívne témy a bývanie celebrít.

Diskusia

Podobné články

V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

V okolí Prievidze si prezrieme pekné rodinné domy, ale zaujme nás najmä byt priamo v centre mesta

Prievidza a jej okolie je lokalita, kde si hľadá domček Irena so svojou dcérou Sophiou. Potrebujú mať svoje súkromie, stačí im menší rodinný domček s troma izbami a v stave, aby sa mohli ihneď nasťahovať, s pozemkom do 5 árov. Rozpočet 200-tisíc euro je síce na hrane, ale Vlado Voštinár so svojim tímom z relácie Nové bývanie urobí všetko pre to, aby takúto nehnuteľnosť našli.

...
Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Americký hudobník Kanye West (46), teraz známy ako Ye, nesie na svojich pleciach bremeno celej svojej kariéry a boja s realitou. Aj keď jeho betónový dom predstavuje architektonický skvost a symbol bohatstva a luxusu, nedokončené renovácie ho zanechávajú na pokraji záujmu. Nájde sa niekto, kto ocení skrytú krásu a potenciál tohto domu?

...
Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Vlado Voštinár so svojim tímom bude hľadať trojizbový byt v Pezinku. Mário a jeho priateľka vlastnia menšie byty a rozhodli sa ich predať a kúpiť si spoločný väčší byt, ktorý by bol perspektívny do budúcnosti, ak si založia rodinu. Majú obmedzený rozpočet do 180-tisíc euro, a tak budú musieť zostať v byte, aj keby sa im určite páčil dom s garážou, ale ten si môžu kúpiť aj neskôr.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon