Architekt Bali opäť prekvapil: Vďaka jeho návrhu získal byt dve nové izby!

Architekt Bali opäť prekvapil: Vďaka jeho návrhu získal byt dve nové izby!

V Novom bývaní sme naposledy hľadali domov pre navrátilcov z Holandska, ktorí za seba poslali blízkych kamarátov.

Konkrétne sme sa pohybovali v krásnej Banskej Štiavnici, kde sme sa snažili nájsť priestorný a útulný trojizbák. Jeden z nich v sebe ukrýval aj malý bonus v podobe podkrovia, ktoré však so sebou prinášalo aj jeden háčik. Ten ale pohotovo a bezproblémovo poriešil náš šikovný architekt Bali s návrhom prerábky. Nepredbiehajme však udalosti a poďme pekne postupne.

„Búrať budeme len to, čo je treba,“skonštatoval hneď na úvod Bali. Tentoraz netradične nešlo o jednu zo stien, ale rovno o strechu vedúcu do podkrovia. Jednou z nevýhod bytu totiž boli schody do podkrovia vedúce z pavlače, preto sa podkrovie dalo využiť iba ako sklad nechcených vecí na byte, no podľa Baliho návrhu sa schodisko presunie aj do bytu a z podkrovia tak spraví priestor s ďalšími dvoma izbami. To všetko bez straty priestoru na prízemí, lebo schodisko nielen umiestnil strategicky ku stene, ale z neho aj vytvoril nový úložný priestor.

Architekt Bali opäť prekvapil: Vďaka jeho návrhu získal byt dve nové izby!

Práve podkrovie s novým využitím ponúklo príležitosť na úplnú reorganizáciu zvyšku bytu. Z obývačky bude kuchyňa a zo spálne bude obývačka a hore budú dve spálne,“ skonštatoval Bali. Čo hovoríte na jeho návrh? Ak vás zaujíma trh s realitami a nebránite sa novým inšpiráciám, sledujte Nové bývanie opäť v nedeľu o 17:55 na JOJke!

Zdroj: Nové bývanie 

Diskusia

Podobné články

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Dobre navrhnúť detskú izbu tak, aby tam bol priestor na učenie sa, hru a spánok, chce určite skúsenosti a dobrý cit pre priestor. Obzvlášť tvrdý oriešok to býva, keď ide o menšiu detskú izbu. Nič ale nie je nemožné. Prečítajte si tipy od skúsenej interiérovej dizajnérky Jasny Opavskej.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon