Klobúk dolu: Tento apartmán kompletne zrekonštruovali za necelé 2 hodiny!

Klobúk dolu: Tento apartmán kompletne zrekonštruovali za necelé 2 hodiny!

Takto to dopadne, keď to vezmú do rúk profesionáli.

Špecialisti z firmy  Soderberg Apartment Specialists sa rekonštrukciám bytov venujú viac ako 25 rokov. Rozhodli sa preto prijať výzvu a otestovať, za aký rekordný čas možno plnohodnotne zrekonštruovať jeden apartmán.

Apartmán, ktorý si na prerábku zvolili, bol v dezolátnom stave, šlo teda o kompletnú rekonštrukciu od hlavy po päty - nová podlaha, nové okná, nová farba, nový nábytok... jednoducho všetko. Výsledný čas prekvapil dokonca aj samotných robotníkov. Predpokladali, že prerábka im zaberie minimálne 3-4 hodiny, nakoniec sa im to podarilo za neuveriteľných 1:43:07. Toto video je toho dôkazom:

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk, YouTube

Diskusia

Podobné články

Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Ako sa počíta hypotéka a celkové náklady na úver

Hypotekárne úvery sú u nás najčastejším zdrojom financovania nehnuteľnosti. Účel hypoték ostáva aj po rokoch rovnaký, no ich výška a podmienky získania sa priebežne menia. Od vývoja na trhu a vašich finančných možností závisí, aký typ hypotéky je pre vás vhodný, akú výšku úveru vám banka schváli a na akú dobu zafixuje úrokové sadzby.

...
Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Dobre navrhnúť detskú izbu tak, aby tam bol priestor na učenie sa, hru a spánok, chce určite skúsenosti a dobrý cit pre priestor. Obzvlášť tvrdý oriešok to býva, keď ide o menšiu detskú izbu. Nič ale nie je nemožné. Prečítajte si tipy od skúsenej interiérovej dizajnérky Jasny Opavskej.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon