Bungalov: Milujeme ho najviac

Bungalov: Milujeme ho najviac

Patrí medzi obľúbené nehnuteľnosti nielen medzi mladými. Jednoduchý, moderný, funkčný. Otázka riešenia prvého vlastného bývania pre slovenské rodiny pozná najčastejšiu odpoveď:  Bungalov.

Aj keď veľká časť mladých Slovákov nemá jasno, kde vziať financie, svoj vkus má vybraný. Odhaľujú ho trendy na sociálnych sieťach. Najžiadanejšie sú nízke náklady na energie počas bývania. Po vyriešení spôsobu financovania je všetko už iba o vkuse. A tu dodáme iba jediné, žltá farba je v kurze.

1. Nadštandardný a moderný: Viac v našej inzercii.

Luxusný moderný bungalov pre náročných je situovaný v blízkosti našich veľhôr a golfového areálu Black Stork . Vedel by poslúžiť náročnému pôžitkárovi.  Pre pána biliard v podkroví. Pre dámu, moderná kuchyňa.

 2. Jedinečný: Viac v našej inzercii.

Nadštandardný zariadený 5-izbový bungalov pri jazierku za sympatickú cenu. Luxusne zariadené spálne, štýlová obývačka, terasa a obrovská záhrada vám zaručí prekrásne bývanie. Akoby kameňom dohodil na Slovensko.

Bungalov: Milujeme ho najviac

 3. Výhodne: Viac v našej inzercii.

Štýlovo zariadený interiér podľa vlastných želaní je túžbou mnohých.  Sympatická cena poteší začínajúcu rodinu, ktorá stojí pred otázkou. Ako? Do pozornosti: Aj tmavá kuchyňa má svoje čaro. 

Bungalov: Milujeme ho najviac

 4. V tichom prostredí: Viac v našej inzercii.

Jednoduchý, zároveň priestranný bungalov, ladený do béžová situovaný v tichom prostredí v blízkosti hlavného mesta môže byť skvelým útočiskom pre mladú modernú rodinu. 

Bungalov: Milujeme ho najviac

 5. S bazénom? Prečo nie: Viac v našej inzercii.

Unikátne dizajnovo riešený bungalov vo Veľkej Doline vás prekvapí modernou kuchyňou a jedálenským kútom s prekrásnym výhľadom. Nechýba ani vonkajší krytý bazén a garáž pre dve autá.

Bungalov: Milujeme ho najviac

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon