Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!

Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!

Starý dom z Madridu bol už v dosť dezolátnom stave. Pôvodom z 50. rokov minulého storočia, s vysokými stropmi a zašlou slávou sa z neho po rekonštrukcii stal príjemný nový domov pre mladý pár s deťmi.

Jeden z historicky takmer prvých "malometrážnych" príbytkov v Španielsku dnes ukrýva vo svojom vnútri stovky príbehov, vďaka obrovským knižniciam, ktoré napĺňajú obývací priestor. Historické kreslá, ktoré taktiež pochádzajú z 50. rokov, lemujú koňakovú koženú sedačku. Jedálenský stôl z francúzskeho statku, zachránený z 19. storočia, je tiež historickým kúskom, ktorý dotvára celkový charakter priestoru. Po modernej rekonštrukcií je v dome stále cítiť autentickosť minulosti a nádych nostalgie. Dopomáhajú tomu aj vysoké stropy, ktoré hoci sú v dome, navodzujú priestoru naozaj špeciálny loftový charakter

Biely kuchynský nábytok príjemne ladí s teplou textúrou dreveného stola a šedá betónová podlaha dodáva punc dizajnu súčasnosti. V pracovni sa dbalo na praktickosť a minimalizmus. Spálne sú naopak oázami pokoja, detská izba je doslova kráľovstvom hravosti. Poschodová posteľ pripomínajúca bunker na strome je pre deti skutočným zážitkom. Moderné kúpeľne s nádychom retra sú obložené hexagonálnymi dlaždicami, ktoré sú v Španielsku moderným a obľúbeným prvkom. V špeciálnom priestore na "hranie" nájdeme opäť do výšin siahajúcu knižnicu, ktorá je ozvláštnená hojdacou sieťou. Nechýba hosťovská izba, ktorá je samostatne oddelená od spoločenských priestorov. Vydarená rekonštrukcia domu zachováva autentickosť minulosti a zároveň je moderne prevzdušnená a presvetlená.

Predtým:

Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!

Potom:

Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!Rekonštrukcia premenila starý španielsky dom na moderné bývanie pre mladú rodinu. Vydarené!

Diskusia

Podobné články

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Dobre navrhnúť detskú izbu tak, aby tam bol priestor na učenie sa, hru a spánok, chce určite skúsenosti a dobrý cit pre priestor. Obzvlášť tvrdý oriešok to býva, keď ide o menšiu detskú izbu. Nič ale nie je nemožné. Prečítajte si tipy od skúsenej interiérovej dizajnérky Jasny Opavskej.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon