Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!

Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!

Luxusný moderný byt z dielne TOLICCI nás opäť príjemne prekvapil.

Návrh dizajnu priestranného bytu na Kolibe so strešnou záhradnou terasou má typické prvky dizajnérskeho charakteru TOLICCI. Biela farba v kombinácií s drevom a zlatou dávajú bývaniu punc luxusu. Jemné prírodné odtiene so smaragdovou a čiernou vytvárajú netradičnú kombináciu ostrých kontrastov. Zaujímavo riešený krb priamo pod schodiskom dotvára príjemnú atmosféru tepla domova. 

Otvorený spoločenský priestor spojený s terasou je poschodím oddelený od nočného priestoru. Majitelia bytu tak majú dostatok súkromia a pohodlia. Okrem priestrannej spálne s vlastnou kúpeľnou a krásnym výhľadom na mesto sa v byte nachádza aj veľký šatník a z dielne TOLICCI pochádzajú aj návrhy niekoľkých ďalších kúpeľní. Príjemný byt s nádychom luxusu prekvapuje najmä svojim pohodlím a funkčnosťou. 

Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!Bývanie v Bratislave môže vyzerať aj takto!

Zdroj: 

Text: Nehnuteľnosti.sk

Foto: TOLICCI

Diskusia

Podobné články

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Dobre navrhnúť detskú izbu tak, aby tam bol priestor na učenie sa, hru a spánok, chce určite skúsenosti a dobrý cit pre priestor. Obzvlášť tvrdý oriešok to býva, keď ide o menšiu detskú izbu. Nič ale nie je nemožné. Prečítajte si tipy od skúsenej interiérovej dizajnérky Jasny Opavskej.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon